Mijn eerste AliExpress bestellingen + mijn ervaring met AliExpress

Ik zag op ontelbaar veel blogs en You tube kanalen heel veel AliExpress shoplogs voorbij passeren en ik zag ook heel erg veel leuke spulletjes die je aan een erg goedkope prijs kon krijgen.

 

Eerst was ik er een beetje sceptisch over aangezien de spulletjes uit Japan komen en ik vreesde er een beetje voor dat de kwaliteit niet zo goed zou zijn aangezien alle spullen erg goedkoop zijn. Toch heb ik een aantal dingen besteld voor de eerste keer en ik moet zeggen dat het mij heel erg goed bevallen is.

 

Let er wel op dat alles namaak is! Dit geldt dus ook voor merken zoals Kylie Cosmetics, adidas, enz... Letterlijk alles is namaak en de kwaliteit kan dus nooit even goed zijn als de echte producten. Let daar dus ook mee op wanneer je merken besteld aangezien je dus ook een boete kan krijgen voor het importeren van namaakproducten! Ook blijf je best onder de 22$ of je betaald dan ook nog eens douanekosten die nog hoog kunnen oplopen!

 

Als je make-up of verzorgingsproducten besteld, deze zijn namaak en op dieren getest! Ook zijn er al veel mensen die hiervan uitslag en allergieën hebben gekregen door deze producten! Deze koop je dus best niet via Ali!

 

 

meer lezen 0 commentaren

Lux Musthaves - Shoplog Oorbellen

Op het I love Beauty event zag ik een standje staan met de naam Lux Musthaves. Daar verkochten ze heel wat leuke en mooie sierraden voor een mooi prijsje. Ook ik kocht 2 paar oorbelletjes die ik heel erg leuk vond. 

 

Ik ben helemaal into de rosé gouden sieraden de laatste tijd en ook deze keer kocht ik voor deze kleur.

 

Setje 1

 

 

meer lezen 0 commentaren

Beauty And Bobs Shoplog

Eén van mijn favoriete webshops is ongetwijfeld Beauty and Bobs. Deze webshop wordt gerund door de altijd sympathieke Rani Multani. Naast haar webshop heeft zij ook een Fashion en Beautyblog

 

Rani heeft elke keer heel leuke spulletjes te koop waaronder kledij, accessoires en make-up, maar ook kan je er lifestyle spulletjes kopen om je kamer of huis mee te decoreren en uiteraard mag het uitgebreide Yankee Candles assortiment niet ontbreken. 

 

Aangezien ik er regelmatig spulletjes koop is het misschien leuk om deze in het vervolg ook met jullie te delen. Toevallig heb ik net een bestelling gedaan en wil ik de spulletjes graag met jullie delen... Let's Go!

 

Eerst en vooral kocht ik deze nepwimpers van het merk Eylure aangezien ik wil leren hoe je deze moet aanbrengen. Of het zal lukken is een andere vraag, maar ik ga deze zeker nog uittesten.

 

 

meer lezen 0 commentaren

Lifestyle Shoplog

Ik vindt het altijd erg leuk om nieuwe en trendy interieurspulletjes te scoren en daarom zoek ik heel veel op internet naar leuke en unieke spulletjes om onze plaats op te fleuren. Ik kocht een aantal spulletjes waaronder ook een kettinkje die ik bij deze post ga plaatsen. 

 

Maar laten we beginnen bij de interieurspulletjes! Ik ben verzot op leuke kussentjes en dieren en wanneer je ze samen kan combineren is het helemaal compleet. Dit leuke mopshondkussen (40cm x 40cm) is van het merk Sass & Belle en komt van de webshop Beautyandbobs, een erg leuke webshop waar je niet alleen interieurspulletjes kan krijgen, maar ook kaarsen, beauty en kledij! 

 

 

meer lezen 0 commentaren

Westwing Home & Living 

Ik werd benaderd door de webshop Westwing met de vraag of ik voor hen artikelen wil gaan schrijven. Westwing is een webshop met oneindig veel artikelen die te maken hebben met Home & Living. 

 

 

 

meer lezen 1 commentaren