Beauty And Bobs Shoplog

Eén van mijn favoriete webshops is ongetwijfeld Beauty and Bobs. Deze webshop wordt gerund door de altijd sympathieke Rani Multani. Naast haar webshop heeft zij ook een Fashion en Beautyblog

 

Rani heeft elke keer heel leuke spulletjes te koop waaronder kledij, accessoires en make-up, maar ook kan je er lifestyle spulletjes kopen om je kamer of huis mee te decoreren en uiteraard mag het uitgebreide Yankee Candles assortiment niet ontbreken. 

 

Aangezien ik er regelmatig spulletjes koop is het misschien leuk om deze in het vervolg ook met jullie te delen. Toevallig heb ik net een bestelling gedaan en wil ik de spulletjes graag met jullie delen... Let's Go!

 

Eerst en vooral kocht ik deze nepwimpers van het merk Eylure aangezien ik wil leren hoe je deze moet aanbrengen. Of het zal lukken is een andere vraag, maar ik ga deze zeker nog uittesten.

 

 

meer lezen 0 commentaren

Lifestyle Shoplog

Ik vindt het altijd erg leuk om nieuwe en trendy interieurspulletjes te scoren en daarom zoek ik heel veel op internet naar leuke en unieke spulletjes om onze plaats op te fleuren. Ik kocht een aantal spulletjes waaronder ook een kettinkje die ik bij deze post ga plaatsen. 

 

Maar laten we beginnen bij de interieurspulletjes! Ik ben verzot op leuke kussentjes en dieren en wanneer je ze samen kan combineren is het helemaal compleet. Dit leuke mopshondkussen (40cm x 40cm) is van het merk Sass & Belle en komt van de webshop Beautyandbobs, een erg leuke webshop waar je niet alleen interieurspulletjes kan krijgen, maar ook kaarsen, beauty en kledij! 

 

 

meer lezen 0 commentaren

Westwing Home & Living 

Ik werd benaderd door de webshop Westwing met de vraag of ik voor hen artikelen wil gaan schrijven. Westwing is een webshop met oneindig veel artikelen die te maken hebben met Home & Living. 

 

 

 

meer lezen 1 commentaren

Boek: Wreck this Journal

Ik zag hem al bij verschillende blogs en You Tubers voorbij komen. Ik heb het over het boekje "Wreck this journal" van Keri Smith. Ik ben echt enthousiast geworden toen ik op You Tube naar de filmpjes keek van Bunny oftewel Grav3yardgirl. Voor wie haar net kent vindt je hieronder een filmpje.

 

 

meer lezen 0 commentaren

Leuke webshops voor Gadgets, accessoires, juweeltjes en nog veel meer! 

Ik vind het altijd leuk om nieuwe winkels en webshops te ontdekken en ik vond het wel leuk om een blogpost te maken waarin ik enkele van deze webshops met jullie kan delen. Vinden jullie dit leuk? Laat het mij weten in de comments, dan maar ik nog meer van deze artikels! Veel shop plezier!

 

Brainydays.nl

 

Hier vindt je accessoires, tassen, kledij, cadeautjes, juweeltjes en home producten!

 

 

meer lezen 0 commentaren