Juvia's Place - The Saharan 2 eyeshadow palette

Ook Juvia's Place bracht onlangs weer een nieuwe palette uit. Deze keer een nieuwe Saharan 2 palette. Tot nu toe heb ik bijna elke palette in mijn bezit behalve de Zulu palette (met felle kleuren) en ik ben altijd heel tevreden geweest met de kwaliteit van deze palettes. Ik kon deze palette dan ook niet weerstaan, want ook deze is weer prachtig!

 

 

 

De palette heeft een prachtige paarse kleur aan de buitenzijde en een gele tint aan de binnenkant. Heel erg mooi. Aan de binnenzijde zit er geen spiegel, maar er staat wel een mooi patroon weergegeven aan de binnenkant.

 

Rij 1:Marrakesh/ Aziza/ Hadiya

Rij 2: Berber/ Nomad/ Chefchaouen

Rij 3: Fez/ Zohra/ Taza

 

In totaal zitten er 9 verschillende oogschaduwkleuren in de palette. Ze zijn één voor één geweldig goed gepigmenteerd zoals ik niet anders had verwacht. Geen fallout te bespeuren en een perfecte werking! De palettes zijn echt geweldig en ik kan ze iedereen aanbevelen!

 

Marrakesh/ Aziza/ Hadiya/ Berber/ Nomad/ Chefchaouen

 

Fez/ Zohra/ Taza

 

Ik maakte volgende kleurrijke ooglook met de palette...

 

 

 

 

 

De Juvia's Place producten zijn sinds kort verkrijgbaar via Beautybay, een engelse webshop (geen douanekosten binnen Europa). De palette kost daar €23,40. De webshop van Juvia's Place verzend voorlopig nog niet naar België, dus Beautybay is voorlopig de enige oplossing.

 

Neem zeker even een kijkje bij dit merk, je zal het je zeker niet beklagen! Enorme pigmentatie en prachtige kleuren die geweldig werken! Wat wil je nog meer!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0