Colourpop - My Little Pony Collection

Colourpop gaat verder met hun leuke serie met mini palettes en ze brengen ze dan ook heel snel na elkaar op de markt. Zo snel dat je ze bijna niet kan volgen. Onlangs brachten ze ook een volledige collectie uit met het thema My little Pony

 

In deze collectie zit een palette, 2 highlighters en een aantal lipproducten. De lipproducten konden mij niet zo bekoren, maar ik was wel benieuwd naar de palette en de highlighters. Ik heb deze dan ook besteld en deze laat ik vandaag aan jullie zien.

 

 

De buitenste kartonnen verpakking ziet er alvast veelbelovend en kleurrijk uit! Op de gehele verpakking staan heel wat leuke pony's afgebeeld. Heel erg leuk dit!

 

 

Op de achterzijde van de verpakking staan de namen afgebeeld. Erg handig!

 

 

Wanneer je dacht dat de buitenste verpakking al mooi was, dan heb je de binnenzijde nog niet gezien. De kleurrijke palette straalt één en al My little pony uit! 

 

 

Ook op de palette zelf staan ook nog eens de namen afgebeeld op een mooie kleurrijke achtergrond. De vormgeving van deze collectie is geweldig! De namen van de oogschaduws zijn vernoemd naar de namen van de pony's uit de serie zoals Butterscotch, Skydancer, Blossom, enz...

 

 

Aan de binnenzijde zit er jammer genoeg geen spiegel. Maar de mooie vormgeving maakt het dan weer goed. De palette bevat 12 verschillende oogschaduwkleuren en de mix van kleuren is helemaal geweldig.

 

Van de 12 kleuren zitten er 4 matte tinten in toch niet volledig mat zijn. Ze hebben een matte basis, maar hebben alsnog hele fijne glitter deeltjes in zich. De overige 8 kleuren hebben allemaal een shimmery en/of metallic finish.

 

 

 

De oogschaduws hebben een geweldige pigmentatie en de textuur is heel erg zacht. Het enige 'nadeel' is dat er fallout geven wanneer je de oogschaduw met je kwast probeert op te nemen. Goed aftikken is dus de boodschap! Verder blenden ze heel erg makkelijk en mooi met elkaar en je kan heel wat prachtige ooglooks met deze palette maken.

 

Rij 1

 

Bluebell/ Starshine/ Blossom/ Butterscotch

 

Rij 2

 

Flutterbye/ Minty/ Skydancer/ Applejack

 

Rij 3

 

Princess Sparkle/ Snuzzle/ Firefly/ Twilight

 

Ik maakte volgende ooglook met deze palette. Ik gebruikte deze keer de paarse tinten.

 

 

 

 

De palette is zeker een musthave als je van leuke palettes houdt en je toch eens wat meer kleur wil uitproberen. De palette kost 16$ en is het zeker meer dan waard. Deze kan je hier terugvinden.

 

Naast de palette kocht ik ook nog de 2 pressed powder highlighters uit de collectie. Deze hebben de namen Trickles en Starflower. Net als de palette hebben ook deze producten dezelfde leuke, kartonnen verpakkingen.

 

 

De binnenkant ziet er al heel wat anders uit dan de palette. Deze doosjes hebben een heel erg lichtpaarse tint en hebben een omlijnde tekening van 2 pony's op de voorzijde van het doosje staan en de naam van de collectie.

 

 

Het enige wat jammer is aan deze verpakking is dat deze niet de namen op de verpakkingen staan heeft. Er staat enkel dat dit highlighters zijn maar verder staan de namen enkel op de site vermeld en niet op de producten zelf, wat erg vervelend is.

 

Wel vindt je achteraan een klein gaatje in de verpakking zodat je met een naald of iets dergelijks de pans uit de doosjes kan halen en deze in een lege palette kan stoppen. Achteraan de pans staan namelijk wel de namen vermeld. Dit is zo met alle pressed powder highlighters en niet alleen bij deze uit de collectie. Dit is wel iets wat Colourpop zou kunnen overwegen om te veranderen!

 

 

De highlighters hebben een kleurrijk uitzicht. De kleur Trickles is een lavendelkleurige highlighter met een roze duochrome in zich. De kleur Starflower is dan weer een perzik/gouden tint. Ik moet eerlijk toegeven dat deze te donker is voor mijn bleke huid maar ik kan deze alsnog gebruiken als oogschaduwkleur. Hij is te oranje naar mijn zin en zou perfect staan bij meiden met een zongebruinde huid!

 

 

De highlighters zijn super zacht qua textuur en blenden heel erg makkelijk en mooi in de huid. Ze zijn enorm goed gepigmenteerd en hebben een intens mooie glans.

 

 

Trickles

 

 

Trickles

 

 

 

Starflower

 

Starflower

 

Hoewel Starflower niet mijn kleur is, zijn dit geweldig mooie en goed werkende producten. De highlighters kosten slechts 8$ per stuk, wat een heel mooie prijs is. je kan ze hier terugvinden.

 

Let erop wanneer je bij colourpop besteld dat je niet boven de 22$ gaat met je bestelling, anders zal je douanekosten moeten betalen die hoog op kunnen lopen!

 

Wat vinden jullie van deze collectie?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (dinsdag, 02 januari 2018 11:50)

    De vormgeving is zooo schattig! Past perfect bij de kleuren van je blog, hehe. Ik vind de perzikkleurige highlighter erg mooi.