Colourpop - You had me at hello eyeshadow palette

Vandaag heb ik weer een leuk palletje om aan jullie te laten zien. Opnieuw een Colourpop mini oogschaduw palletje die ze in een sneltempo na elkaar uitbrengen. Vandaag het palletje You had me at hello, een palletje met opnieuw mooie kleurtjes.

 

 

 

Deze keer een palletje met een mooie roze verpakking en rosé gouden accenten. Verder is het heel erg simpel, maar de verpakking voelt wel heel zacht aan.

 

 

Op de achterzijde vindt je de namen terug van de kleurtjes. Deze keer zit er wel een spiegel in het palletje, wat erg fijn is want dit zijn net het soort palletjes dat je meeneemt op reis aangezien ze zo compact zijn van formaat. 

 

 

Er zitten opnieuw 12 oogschaduwkleuren in het palletje, deze keer wat meer zachtere tinten. Er zitten zowel matte oogschaduws als shimmery tinten in.

 

De textuur is enorm zacht en de kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, maar wanneer je ze met een kwast probeert op te nemen krijg je wel wat kickback en fallout, dus je kwast goed aftikken is de boodschap! De matte tinten hebben wel wat minder pigment dan de andere kleuren. Maar alsnog werken ze prima en zijn ze goed om een mooie ooglook mee te maken.

 

Rij 1: Candygram/ Two Peas/ Moonstruck/ The Knot

Rij 2: Fool's Rush/ Look-See/ FBO/ Winning Ticket

Rij 3: Sparks Fly/ DTR/ Want U Back/ Pulling Strings

 

Candygram/ Two Peas/ Moonstruck/ The Knot

 

Fool's Rush/ Look-See/ FBO/ Winning Ticket

 

Sparks Fly/ DTR/ Want U Back/ Pulling Strings

 

Ik maakte deze ooglook met het palletje...

 

 

 

 

 

 

Deze soort kleine palletjes die colourpop sinds kort uitbrengt zijn heel erg leuk om mee te spelen en ook de kwaliteit is goed. Als je naast de fallout kan kijken en de moeite doet om met de palette te werken, dan zijn deze zeker iets voor jou! Ook de prijs is helemaal ok!

 

Er zijn verschillende palletjes te vinden op de site van Colourpop en deze kosten 16$ per stuk. Heel erg betaalbaar. Let op dat je boven de 22$ douanekosten moet betalen! De palettes kan je hier vinden.

 

Ik ben alvast fan! Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley