Ofra Cosmetics x Nikkie Tutorials - longlasting liquid lipstick Dutchess

Naast de drie nieuwe highlighters heeft Ofra in samenwerking met Nikkie Tutorials ook deze Longlasting liquid lipstick gecreëerd die de naam Dutchess heeft gekregen. Een mooie diep oudroze tint met een mauve ondertoon die echt prachtig staat bij iedereen. Ik was meteen weg van de kleur en kon deze niet laten liggen.

 

 

 

Zoals altijd komen de Ofra liquid lipsticks in een zwarte verpakking met mintgroene accenten en aan de voorzijde een opening zodat je de kleur al goed kan zien zitten. De liquid zelf heeft een doorzichtige huls en de dop heeft een soort gunmetal tint. Simpel maar mooi. Verder staat het logo op de huls en aan het uiteinde kleeft er nog een sticker met de naam.

 

 

Een heel erg mooie kleur zoals je kan zien.

 

 

De liquid komt met een handige applicator die perfect werkt tot in de mondhoeken.

 

 

De textuur van deze liquids is geweldig. Ze brengen perfect in één laag aan, zijn enorm goed dekkend en gepigmenteerd, ze hebben een matte finish en blijven de ganse dag door perfect zitten. Ze hebben een soort mousse-achtige textuur maar een dikke textuur hebben ze niet.

 

Ook blijven ze goed zitten en drogen ze de lippen ook niet uit. Je voelt amper dat je deze producten aan hebt, wat erg fijn is want de meeste liquid lipsticks durven brokkelen op je lippen of ze accentueren je droge lippen.

 

 

Ik ben alvast heel erg fan van dit fijne product en de kleur! 

 

 

 

Je kan deze liquid lipstick en de highlighters verkrijgen via Boozyshop! De liquid kost €17,95 en de highlighters €29,95 per stuk. Als je de code NIKKIE30 ingeeft krijg je maar liefst 30% korting op het ofra assortiment! Sla dus zeker je slag!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0