Colourpop - I think I love you palette

Colourpop heeft heel wat succes met hun verschillende kleine oogschaduw palletjes en ik kan bijna de tel niet bijhouden, want ze brengen de ene na de andere op de markt tegenwoordig. Deze keer een nieuwe palette met de naam I think I love You

 

De palletjes hebben een handig klein formaat en de verpakkingen zijn steeds heel erg mooi. Deze keer heeft de palette een prachtige rosé gouden, glanzende verpakking. Deze zit in een gewone matte kartonnen verpakking met op de voorzijde de naam van de palette.

 

 

 

Op de achterzijde vindt je alle namen van de kleurtjes.

 

 

De palette zelf heeft een enorme, glanzende verpakking dat ietsje moeilijker te fotograferen was.

 

 

 

 

De palette heeft opnieuw 12 verschillende oogschaduwkleuren en bevat zowel matte kleuren als shimmer kleuren. De kleuren hebben een goede pigmentatie maar de matte tinten hebben wel wat minder pigment dan de andere kleuren. Maar alsnog werken ze prima en zijn ze goed om een mooie ooglook mee te maken.

 

 

De oogschaduws hebben een zachte textuur, maar jammer genoeg een beetje te zacht want van zodra ik in sommige tinten (vooral de matte) met mijn oogschaduwkwast lichtjes ga, krijg ik meteen heel wat kickback en fallout. Let daar dus vooral mee op, want je hebt snel veel te veel oogschaduw aan je kwast hangen en wanneer je je kwast niet aftikt, hangt je hele gezicht vol met oogschaduw.

 

Better Bitter/ Belair/ Fancy Face/ Girls Bite

Howdy/ Rowdy/ My Treat/ Level Up

Screw it/ Let's do it/ Rule Breaker/ My type

 

 

Na 1x het product met mijn kwast proberen opnemen

 

Na een 2de x met de kwast 

 

Heel veel fallout bij sommige kleuren, maar alsnog zijn de kleuren heel goed gepigmenteerd en kan je er prachtige ooglooks mee maken. Wel aan te raden je kwasten goed af te tikken en niet veel product ineens op te nemen.

 

Ik maakte met de palette volgende ooglook...

 

 

 

 

 

 

Deze soort kleine palletjes die colourpop sinds kort uitbrengt zijn heel erg leuk om mee te spelen en ook de kwaliteit is goed. Als je naast de fallout kan kijken en de moeite doet om met de palette te werken, dan zijn deze zeker iets voor jou! Ook de prijs is helemaal ok!

 

Er zijn verschillende palletjes te vinden op de site van Colourpop en deze kosten 16$ per stuk. Heel erg betaalbaar. Let op dat je boven de 22$ douanekosten moet betalen! De palettes kan je hier vinden.

 

Ik ben alvast fan! Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0