Limecrime - Pocket Candy pressed powder shadows

Vandaag is het tijd voor wat nostalgie! Limecrime heeft namelijk 3 nieuwe oogschaduw palletjes uitgebracht die geïnspireerd zijn op de Polly Pocket speelgoeddoosjes van vroeger. Als make-up liefhebber kan je natuurlijk goed begrijpen dat ik deze niet kon laten liggen! Vooral de oogschaduwkleuren spraken mij ook heel erg aan. De palletjes hebben mooie kleurencombo's en ze zien er ook nog eens heel erg leuk en schattig uit!

 

Deze palletjes heten de Pocket Candy Pressed Powder Shadows en komen in 3 verschillende kleurtjes. De gele palette heeft de naam Pink lemonade, de roze Sugar Plum en de blauwe Bubblegum. 

 

 

 

 De doosjes zijn lekker kleurrijk en hebben dezelfde vormgeving als de Polly Pockets van vroeger met de leuke strikjes. Ook zijn ze erg stevig en wegen ze redelijk wat! Qua kwaliteit van verpakkingen zijn deze zeker en vast hun geld waard. Op de achterzijde van de verpakkingen kleven stickers met daarop de inhoud en kleurtjes per palletje.

 

Ook hebben alle palletjes een handig spiegeltje, wat handig is voor onderweg!

 

 

De oogschaduws zijn heel divers qua kwaliteit. Sommige kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd en met andere kleurtjes moet er net wat meer mee gewerkt worden. Sommige kleuren zoals de duochromes zijn wat harder geperst en daardoor komen de pigmenten niet zo makkelijk los. Andere kleuren hebben dan weer het probleem dat ze te brokkelig zijn en los zitten in de pan met heel wat fallout tot gevolg.

 

De palletjes hebben een mooie mix van matte tinten, shimmer kleuren en duochrome kleuren.

 

De kleuren kunnen zowel droog als nat aangebracht worden. Vooral bij de kleuren die wat harder geperst zitten, kan ik je aanraden om een natte kwast te gebruiken. Let ook op bij de kleuren met heel wat pigmentatie en diegene die veel fallout geven. Een klein beetje is al meer dan genoeg want pigmentatie hebben ze zeker en je zou al snel teveel aanbrengen.


Pink Lemonade

 

 

Heel erg mooie herfstkleurtjes...

 

 

 

Zoals je kan zien zit de middelste kleur (lemonade) losser dan de andere kleuren in de palette.  De kleur strawberry zat dan weer vaster geperst en ik moest wat meer werken om wat pigmentatie los te krijgen. De andere tinten hadden een normale textuur maar heel wat pigmentatie!

 

 

Let op de kleur lemonade hieronder op de foto ook. Heel erg brokkelig en veel fallout!

 

Brown Sugar/ Pink Jelly/ Strawberry/ Baby Cake/ Lemonade

 

 

Sugar Plum

 

 

 

De kleur Fairy Floss was deze keer harder geperst en was wat moeilijker aan te krijgen. De rest van de kleurtjes ging redelijk goed. De kleur Icing is prachtig!

 

Sugar & Spice/ Fairy Floss/ Candied Plum/ Nut cracker/ Icing 

 

Bubblegum

 

 

 

Bij deze palette was de kleur Chew die wat moeilijker aan te brengen was.

 

 

Ik maakte een ooglook met de Sugar Plum palette...

 

 

 

 

 

 

Als je de palettes los zou kopen zou je 102 $ betalen, maar wanneer je ze samen in een bundel koopt, betaal je 80$! Een heel goede deal als je het mij vraagt! Je kan ze vinden op de site van Limecrime!

 

Het zijn leuke palletjes maar of ze nu 80$ waard zijn is wat anders. Ze zijn leuk om te hebben en sommige kleuren zijn wel goed, maar ik heb al betere palettes gehad voor die prijs! Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0