Ofra x Nikkie Tutorials - Highlighter - Glazed Donut

Naast de vorige collectie heeft Ofra opnieuw een samenwerking met Nikkie Tutorials aangegaan. Bij de vorige collectie zat er een highlighter met 3 tinten in één doosje verwerkt. Omdat iedereen het jammer vondt dat de kleuren niet apart in een compact zaten, heeft Ofra deze kleuren deze keer wel apart uitgebracht! Ook zit er in de nieuwe collectie een nieuwe liquid lipstick, maar deze was helaas al uitverkocht.

 

Wat ik wel kocht is de lichtste highlighter kleur van de 3. De lichtste kleur heeft de naam Glazed Donut gekregen. Ondertussen heb ik ook al de 2de lichtste kleur besteld, maar deze is helaas nog onderweg. Deze krijgen jullie later nog te zien.

 

 

 

De highlighter komt in een kartonnen verpakking die een zwarte en mint kleurige kleur heeft. Op de achterzijde van de kartonnen verpakking vindt je de naam, ingrediënten en nog meer verschillende informatie terug.

 

 

De highlighter zelf komt in een zwart doosje met een doorzichtig deksel zodat je de highlighter kan zien zitten. Het doosje weegt nog redelijk zwaar en is zeker en vast stevig genoeg.

 

 

Wat er zo leuk is aan deze verpakking is dat je de pans er ook heel makkelijk kan uithalen en in een palette steken zodat je ze mee kan nemen onderweg samen met andere highlighters. Er zit namelijk een gaatje in de achterzijde van het doosje, net boven de sticker. Met een naald duw je de pan er heel makkelijk uit maar let op dat je niet te hard duwt zodat je pan er niet uitvalt.

 

 

De highlighter zelf heeft een heel erg lichte en witte highlighter die een witte en koele ondertoon heeft die ervoor zorgt dat hij enorm geschikt is voor een lichte huidskleur met een roze of neutrale ondertoon.

 

Deze highlighter heeft een innovatieve liquid to baked technologie en geeft daardoor een enorme gloed en pigmentatie. Deze highlighter is gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten waardoor deze zo goed is.

 

 

De highlighter heeft ook een leuk motiefje wat een leuk extraatje is.

 

 

 

De pigmentatie en glans is bij deze highlighter enorm. Hij is super zacht qua textuur en er valt geen enkele fallout te bespeuren. Hou je van een oogverblindende highlighter dan is deze zeker en vast iets voor jou!

 

 

 

Op de huid kan je deze heel licht aanbrengen als een subtiele glow, maar je kan deze zeker en vast opbouwen zoveel je wil voor een oogverblindend resultaat.

 

 

Deze highlighter is zeker die moeite waard als je van felle highlighters houdt. Ik kocht de mijne via de webshop Boozyshop voor €29,95 (-€8,99 korting met de code NIKKIE).

 

xx Kimberley