Catrice - LE Dawid Tomaszewski - Shoplog + review

Het was een tijdje geleden dat ik nog eens bij de Kruidvat ben binnengelopen om naar de nieuwe producten te kijken . Aangezien ik nu eens onverwacht een middag vrij was ben ik dan toch nog eens langsgegaan. 

 

Veel speciaals heb ik niet zien liggen behalve deze nieuwe Limited Editie collectie van Catrice. Deze is in samenwerking met de internationale Duits-Poolse ontwerper Dawid Tomaszewski die al bekend staat bij Vogue en Elle. Hij werd voor deze collectie geïnspireerd op zijn herfst/winter collectie van 2017. En het resultaat mag zeker gezien worden! 

 

 

 

Uit de ganse collectie kocht ik slechts 2 producten waarvan ik zeker wist dat ik ze zou gaan gebruiken. Allereerst deze Eye & Face palette met de naam C01 Bauhaus Obsession.


De gehele collectie heeft een prachtige rosé gouden, glanzende verpakking. Op de voorzijde staat een print weergegeven van een weefsel van een stof. Heel erg leuk! Ook zit er een klein beetje kleur in verwerkt ook wat het nog wat unieker maakt. Aan de binnenzijde vindt je een handige spiegel dat je voor onderweg kan gebruiken.

 

 

In de palette zitten er 8 mooie tinten oogschaduws met matte tot intensief glanzende effecten zoals Catrice ze omschrijft. Ook zitten er een highlighter en blush in de palette. Hoewel ik de kleuren zelf niet zo snel samen zou gebruiken, toch zijn het echt kleuren die bij de herfst passen.

 

Het enige wat ik niet zo handig vindt zijn de kleinere pans aan de bovenzijde. Soms is je kwast ietsje te groot om makkelijk het product op te nemen in de kleine pans.

 

De palette ziet er alvast erg mooi uit om naar te kijken. Benieuwd of deze producten ook zo mooi zijn op het gezicht!

 

 

De highlighter heeft een zacht reflecterende glans en ook de blush heeft een prachtige naturelle tint met daarin een licht gouden glans verwerkt. Heel erg mooi! Ook passen beide producten erg mooi bij elkaar.

 

 

 

Ik moet zeggen dat ook de oogschaduws mij aangenaam hebben verrast qua kwaliteit. De kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd en ze hebben weinig of geen fallout. De lichtste kleuren hebben niet zo een geweldige pigmentatie dan de andere kleuren, maar er valt wel mee te werken! Voor een budget palette is deze zeker en vast goedgekeurd!

 

 

 

Ik maakte volgende ooglook met de palette...

 

 

 

 

Zo ziet de volledige ooglook eruit samen met de blush en highlighter op! Heel erg mooi en de producten werken enorm goed! Ik moet zeggen dat de producten van Catrice alsmaar beter worden van kwaliteit!

 

 

De palette kost €7,99. Een beetje duurder dan gewoonte, maar je krijgt meer en de kwaliteit is ook goed!

 

 

Ook kocht ik nog deze Glow Stick met de naam C01 Fashion Flash uit de collectie. Ook dit product heeft dezelfde mooie verpakking en print als de oogschaduwpalette.

 

Wat ook zo leuk is aan dit product is dat deze een driehoekige verpakking heeft. Het is eens wat anders dan die ronde sticks die je overal terug vindt. Over de vormgeving is alvast nagedacht.

 

 

 

 

 

 

De highlighter komt in een stick vorm en heeft een crèmige textuur met lichtreflecterende pigmenten voor een enorm mooie gloed. De driehoekige vorm van de stick zou het aanbrengen moeten vergemakkelijken, maar ik verkies de beautyblender daarvoor! 

 

Neem je beautyblender en wrijf deze enkele keren over de stick en breng deze daarna al deppend aan op je gezicht ipv rechtstreeks de stick op je gezicht te wrijven. Dit zorgt er namelijk voor dat je je foundation en dergelijke er helemaal afwrijft.

 

 

Wanneer ik de highlighter helemaal uitblend, zie je bijna niks meer ...

 

 

 

Maar al deppend aangebracht met de beautyblender ziet deze er erg mooi uit! Je krijgt een mooie natuurlijke glow en deze kan je naargelang je zelf wil opbouwen.

 

 

 

Ik vindt het een leuk en mooi product, maar je moet er wel mee leren werken. Als je niet zo een fan bent van crème producten dan is deze misschien niks voor jou. Deze kost €5,59.

 

Beide producten zijn nu verkrijgbaar bij Kruidvat België en Nederland. In Nederland zijn deze ook bij Trekpleister verkrijgbaar! 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0