Maybelline - Super Stay Matte Ink - 10 Dreamer

Maybelline heeft weer een nieuwe lijn met matte liquid lipsticks uitgebracht die de naam Super Stay Matte Ink hebben. Er zijn in totaal 10 verschillende kleuren uitgebracht waarvan ik er maar slechts één van heb gekocht. Ik wou deze namelijk eerst uittesten om te zien of deze wel goed waren vooraleer ik er nog meer kocht. Mijn voorkeur gaat naar de 3 lichtste tinten in de collectie aangezien ik bijna nooit donkere kleuren draag.

 

De kleur die ik kocht is 10 dreamer, een mooie roze tint.

 

 

 

De verpakking van de producten is simpel maar wel mooi. De liquids hebben een vierkanten verpakking met een matte huls in dezelfde kleur als de lipstick zelf. De dop is wit en heeft een glanzende textuur. Op de dop staat de naam van de collectie weergegeven. Op de bovenzijde van de dop staat de naam van de kleur.

 

 

De liquids hebben een ovalen applicator die in het midden een klein reservoir heeft. Zo blijft er steeds product in het midden zitten wanneer je het product aanbrengt. Zo heb je genoeg product op je applicator zitten wanneer je deze aanbrengt en hoef je geen verschillende keren opnieuw product op te nemen. 

 

De applicator heeft een fijne vorm en brengt makkelijk aan. Ook de fijne punt zorgt ervoor dat je makkelijk in de hoekjes kan werken.

 

 

 

De liquids worden omschreven als een extreem lang houdende vloeibare lipstick met een matte finish. En ik moet eerlijk toegeven, er is niks van gelogen. Eenmaal op de lippen zit de kleur er mooi op en zie je geen velletjes of oneffenheden zitten en zit de liquid muurvast! Wanneer je liquid éénmaal op je lippen zit voelt deze prettig aan en droogt deze je lippen niet uit!

 

Na een aantal uren is er nog niks afgegaan en na een hapje en drankje zit ook nog alles prima! Om het product van je lippen te krijgen zal je ook nog eens goed moeten werken, want met een gewone make-up remover krijg je deze er niet af! Je zal ofwel een olie of een goede scrub nodig hebben, want deze zit muurvast!

 

Ook krijgen je lippen een stain wanneer je deze verwijdert, dus let op met donkere tinten! Hou je van zulke liquids? Dan is deze zeker iets voor jou! Werken doen ze zeker en vast, maar niet iedereen is fan van het 'niet zo makkelijk te verwijderen' aspect.

 

 

De Maybelline Super Stay Matte Inks zijn verkrijgbaar bij de drogisterij zoals Kruidvat (BE en NL) en Trekpleister (NL). Deze kosten €9,99 per stuk en zijn zeker de moeite waard!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0