Deauty Box Herfst

Deauty Box is helemaal vernieuwd en wordt nu niet meer elke maand aangeboden. In de plaats hiervan komt de box seizoensgebonden uit. Ik had al een tijdje de box niet meer gekocht aangezien er steeds dezelfde producten inzaten qua categorie en/of merken. Ook zaten er dezelfde producten in verschillende boxen verspreid en kreeg ik soms 3 maal hetzelfde product opgestuurd.

 

Nu ze beweren dat ze helemaal vernieuwd waren, werd mijn nieuwsgierigheid toch wel gewekt. Voor 20€ heb ik dan ook de herfstbox besteld en ik moet zeggen dat ik opnieuw niet erg tevreden was toen ik de box thuis opende. Ik verwachte meer diversiteit en merken te zien en naast skincare ook meer make-up, maar dit is helaas opnieuw niet het geval. Voor mijn gevoel is het nog erger geworden en je zal meteen snappen waarom...

 

De box is deze keer hemelsblauw en heeft heel wat verschillende patroontjes op de voorzijde. Eerlijk? Niet echt men ding, maar het is de inhoud die telt natuurlijk!

 

 

 

Zoals altijd zit er bovenaan de box een folder met hierin de informatie over de producten die in de box van deze keer zitten. Op de voorzijde merk ik al een bijtje op...

 

 

Toen ik de box opendeed was ik meteen met verstomming geslagen. Er zaten namelijk 5 verschillende producten in de box van hetzelfde merk Cougar en daar ging het al meteen mis... Ook zitten de potjes en tubes slechts halfvol ook al beweren ze dat ze fullsize zijn...

 

Als ik een box koop wil ik ook verschillende producten testen, maar niet allemaal van hetzelfde merk. Waarom? Stel dat de geur, werking, merk je niet bevalt zit je daar met je 5 producten. Wat mij ook een beetje stoorde is dat de inhoud van de box op hun website staat weergegeven. Wie koopt er nu een Deauty box op de site en wil de inhoud al weten voordat je het bij je thuis arriveert? Niemand toch, want dan is meteen de fun er ook al af...

 

Maar goed... Laten we de producten eens overlopen die in de box zitten.

 

 

Alle producten in deze box komen uit het Bee Venom gamma van het Engelse merk Cougar. Deze producten bevatten dus bijengif. Dit is een ingrediënt dat de huid soepeler maakt door de bloedcirculatie en het transport van voedingsstoffen tussen de huidlagen te verbeteren. Daardoor worden rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar.

 

Ook wordt de natuurlijke celhernieuwing en het aanmaken van collageen gestimuleerd en beschadigde huid wordt hersteld. LET OP! Ben je gevoelig of allergisch aan bijengif dan test je best eerst een kleine hoeveelheid.

 

Bee Venom - Daily Cleansing Cream - €10,90 Fullsize

 

Met deze diepe reiniging worden de poriën verlost van restanten die het huidoppervlak vervuilen. Door de toner sluiten de poriën opnieuw en krijgen bacteriën geen kans om de huid te infecteren.

 

 

Bee Venom - Facial Serum - €25 Fullsize

 

Dit serum is gemaakt van hele kleine moleculen die de huid makkelijk absorbeert en daardoor sneller en dieper laat werken dan een klassiek hydraterende crème. Een druk op het pompje is al genoeg om het volledige gezicht te hydrateren.

 

 

Bee Venom - Day Moisturiser - €18,50 Fullsize

 

Het product heeft een gelachtige textuur die aangenaam op de huid voelt. Deze is niet vettig maar wel verfrissend voor de perfecte start van de dag. Deze zorgt ervoor dat de huid beschermd is tegen aanvallen van buitenaf (vervuiling, stress, temperatuur,...).

 

 

Bee Venom - Night Moisturiser - €21,90 Fullsize

 

Deze extra voedende crème hydrateert de huid tot in de diepte. Door het bijengif kan de huid zich herstellen waardoor je 's morgens opstaat met een babyvelletje...

 

 

Bee Venom - Purifying Face Mask - €16,50 Fullsize

 

Dit masker verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. 

 

 

Ik heb niks tegen het merk Cougar zelf, maar het concept wat Deauty naar voor wil brengen is niet echt mijn persoonlijk ding. Voorlopig hou ik voorlopig weer afstand van de boxen en ik zie wat de toekomst brengt. Voorlopig is dit niet iets wat ik elk seizoen wil ontvangen!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0