Wet n Wild - MegaGlo highlighters

Ik had een tijdje terug al een highlighter van het merk Wet n Wild gekocht en deze is mij zo goed bevallen dat ik er nog een aantal heb besteld! Dit budgetmerk kent weer zijn opmars na een stille periode en ze komen dubbel zo sterk terug. De producten zijn geweldig, vooral de highlighters, en ze zijn te koop voor een klein prijsje!

 

Ik kocht een highlighter van hun Limited Edition (Lilac to Reality) en 2 highlighters uit hun gewone MegaGlo collectie (Precious Petals en Crown of my Canopy)

 

Ik kocht eerder al de roze versie van hun LE (The Sweetest Bling) en was meteen verkocht.

 

 

 

De LE komt in een witte verpakking, die uit de gewone collectie hebben een zwarte verpakking. Ze hebben allemaal een doorzichtig deksel zodat je de kleuren goed kan zien.

 

De highlighters van de LE collectie hebben een hartjes motief en komen in 2 verschillende kleuren. De kleur Lilac to reality heeft aan de buitenzijde een mooie lila tint en het hartje heeft witte kleur. De overige 2 highlighters uit de gewone collectie hebben een mooi bloemmotief en hebben maar 1 kleur.

 

 

De highlighters zijn enorm zacht qua textuur, brengen makkelijk aan en blenden ook mooi in de huid. Er valt geen fallout te bespeuren bij het swatchen en aanbrengen met een kwast. De highlighters kunnen zowel lichtjes worden aangebracht of worden opgebouwd van kleur door meerdere laagjes over elkaar heen aan te brengen. De kleuren zijn dan ook geweldig goed gepigmenteerd! 

 

 

Precious Petals

 

 

 

Crown of My Canopy

 

 

 

Lilac to Reality

 


 

Ik ben heel erg fan van deze producten en kan ze iedereen aanbevelen! Het zijn budgetproducten en doen echt hun werk! Je kan Wet n Wild nu ook kopen via Boozyshop of via hun webshop zelf. Deze kosten €5,29 per stuk (gewone collectie) via Boozyshop, via hun webshop kosten ze $4,99. De LE's staan nu aan $2,29 op hun site (niet verkrijgbaar bij boozy)! 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0