Jeffrey Star x Manny MUA - Skin Frost Uranus

Een tijdje terug kwam Jeffree Star Cosmetics met een samenwerking op de proppen samen met Manny Mua. Je kon 2 liquid lipsticks verkrijgen en de highlighter Eclipse. Deze collectie liet ik jullie ook al eerder zien. Dit artikel kan je hier terugvinden. 

 

Aangezien deze collectie een enorm succes was, werd deze collectie nog eens heruitgebracht, maar deze keer met een andere highlighter erbij. Deze heeft de naam Uranus en is ook een Limited Edition voor deze samenwerking.

 

Natuurlijk heb ik er ook eentje via een vriendin kunnen bemachtigen die ik vandaag aan jullie ga laten zien.

 

 

Net zoals de highlighter Eclipse komt ook deze in de speciale zwarte verpakking met holografische print die staat voor hun samenwerking. Aan de bovenzijde kleeft een veiligheidszegel met de naam in dezelfde kleur als het product zelf.

 

 

Opnieuw is ook de compact matzwart en is het logo en de naam in een holografische print.

 

 

Op de achterzijde vindt je de naam van de Skin Frost terug in het roze.

 

 

Bij de highlighter Eclipse stonden er een maan en een ster afgebeeld in het product (de ster voor jeffree "star" en de maan staat als logo voor Manny). Deze keer staat er een ster en een planeet in het product afgebeeld voor de naam 'uranus'. Eigenlijk wel grappig dat de planeet Uranus geen ringen heeft, maar wel Saturnus. Niet echt goed over nagedacht dus. 

 

 

Het product ziet er alvast wel erg mooi uit.

 

 

 

Ik moet wel zeggen dat deze highlighter niet zo vast in de pan zit gepressed als de rest. Van zodra ik met een kwast in het product ga, komt er snel wat kickback naar boven en krijg je fallout. Ook is de textuur wat grover dan anders. 

 

De Skin Frost heeft wel enorm veel pigment, dus let ermee op wanneer je deze aanbrengt. Hou je niet van enorm opvallende highlighters, dan laat je deze best liggen! 

 

  

Ik ben alvast super enthousiast over dit product en kan deze zeker aanraden. Jammer dat deze niet in de vaste collectie is opgenomen!

 

 

De highlighter is niet meer los verkrijgbaar bij Themakeupspot.nl, maar de bundel wel! Deze kan je hier vinden. Op de site van Jeffree Star zelf is de collectie niet meer verkrijgbaar jammer genoeg. 

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0