Colourpop x Karrueche - Fem Rosa oogschaduw palette

Naast de Yes, Please! palette van Colourpop die ik jullie eerder al liet zien, hebben ze nog een klein palette (samen met andere producten) uitgebracht in samenwerking met Karrueche (het ex-liefje van Chris Brown). Deze collectie heet de Fem Rosa collectie.

 

De palette zelf heeft de naam She Shadow palette.

 

 

 

Deze palette komt deze keer niet in een fel gele maar in een mooie paarse, kartonnen verpakking. Wederom vindt je op de achterzijde van de kartonnen verpakking de namen van de kleuren.

 

 

Wanneer ik het palette uit de verpakking haal komt deze mooie palette tevoorschijn met paars/rode rozenprint, heel erg mooi.

 

 

Ook de binnenzijde van de palette is mooi weergegeven. Wel bevat de palette net als de Yes, please! geen spiegel, wat wel jammer is.

 

 

Ook bij dit palette zitten er 12 verschillende oogschaduwkleuren. Deze keer een prachtige mix van mooie paarse tinten, een prachtige palette voor de herfst! Ook zit er weer een goede mix van matte en shimmery finishes in. Hiermee kan je heel wat mooie looks creëren!

 

 

 

Hier zie je enkele kleuren geswatched! Heel erg mooie tinten! De textuur van deze oogschaduws is heel zacht en daardoor krijg je ook fallout wanneer je de kleuren swatched of probeert op te nemen met een kwast. Door je kwast goed af te tikken kan je wel de oogschaduws mooi op de ogen aanbrengen.

 

 

Ik maakte deze ooglook met de palette...

 

 

 

 

Ik ben ondanks de fallout heel erg fan van deze palletjes! Betaalbaar, goed gepigmenteerd, handig in formaat en mooie kleuren. Deze palette kan je hierhttps://colourpop.com/products/she vinden voor 16$. Let op! boven de 22$ betaal je douanekosten. Koop je deze palette alleen zal je geen kosten moeten betalen.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0