Pixi x Itsjudytime eyeshadow palette

Ik had het make-up en skincare merk Pixi al een tijdje op het oog en was meteen geïnteresseerd in hun producten toen ik ze zag, mede door de leuke verpakkingen. Jammer genoeg is dit merk niet makkelijk bij ons verkrijgbaar, maar nu kan je hun producten via de engelse webshop Cultbeauty kopen. Daar betaal je namelijk geen douanekosten (binnen europa).

 

Nu zag ik een aantal producten waar ik in geïnteresseerd was, maar ik besloot voorlopig maar één product te kopen en dat is deze oogschaduwpalette van Pixi in samenwerking met You Tuber ItsjudytimeIk kocht deze palette niet voor de samenwerking, maar om de mooie mix bruine tinten die de palette bevat.

 

 

 

De palette komt in een mooie lila-kleurige kartonnen verpakking die met gouden details is afgewerkt. Aan de voorzijde heb je een grote opening zodat je de palette al deels kan zien zitten.

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staat er meer informatie over de palette en Judy zelf.

 

 

De oogschaduwkleuren zitten in deze leuke mintgroene, kunststoffen verpakking en heeft aan de bovenzijde een doorzichtig deksel met daarop het logo en naam van de samenwerking in gouden tekst gedrukt. Op de achterzijde van de palette staan ook de namen weergegeven.

 

 

 

De palette heeft 12 verschillende oogschaduwkleuren die variëren van lichte, matte tinten tot donkere, shimmery tinten. Een mooie mix die handig is om mee te nemen.

 

Rij 1: Snowflake/ Bubbly/ Itsmommyslife

Rij 2: Good morning/ Brick/ Honey Bear

Rij 3: Tu Tu/ Getaway/ Ping

Rij 4: Dark chocolate/ Aww snap/ Night night

 

De textuur van de oogschaduws (zowel matte als shimmery) zijn boter zacht en voelen enorm fijn en licht aan. De pigmentatie is geweldig goed en er is geen enkele fallout te bespeuren, ook niet bij de matte tinten.

 

De kleuren blenden erg mooi en makkelijk met elkaar en ze verliezen ook niet hun pigmentatie als je ze aanbrengt en blend.

 

 

 

Ik maakte volgende ooglook met deze palette...

 

 

 

De palette is leuk vormgegeven met die kleurtjes, de oogschaduws werken perfect en ze zijn ook makkelijk om mee te werken! Ik ben grote fan! De palette is te koop voor £28 (ongeveer €31) en is verkrijgbaar via Cultbeauty.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0