Colourpop - Liquid Lipsticks (Wild nothing/ Femme/ Lumière 2)

Ik liet jullie eerder al een aantal lipproducten zien die ik won bij een raffle en vandaag laat ik jullie er nog een aantal zien. In de doos die ik won zaten ook 3 liquid lipsticks van Colourpop. Dit zijn 2 Ultra Matte Lips (Wild Nothing en Lumière 2) en 1 Ultra Satin Lip (Femme). 

 

De Colourpop lipsticks komen in de kartonnen, witte doosjes zoals altijd. Je kan zien dat de kleur Wild Nothing een ander doosje heeft, dit komt omdat deze ook eens in een andere collectie zat, maar deze is nu gelukkig ook nog te koop (maar wel in de normale verpakking). 

 

 

 

Aan de zijkanten kan je de namen aflezen en deze hebben ook een kleurtje naargelang de finish. De satin lipproducten hebben dus een geel kleurtje, de matte een rode kleur.

 

 

Ook de dop van de kleur Wild nothing is deze keer zwart omwille van de vorige collectie waar deze inzat. Normaal gezien komen de producten met een zilveren dop zoals de kleuren Femme en Lumière 2.

 

Wild Nothing/ Femme/ Lumière 2

 

Wild Nothing/ Femme/ Lumière 2

 

 

De matte liquids zijn niet zo mijn ding aangezien ze heel snel droog aanvoelen op de lippen. Als ik ze aanbreng voelen ze heel fijn aan tot op het moment ze opdrogen. Ze zitten dan heel snel muurvast en wanneer je er nog eens overgaat om ze nog wat dekkender te maken, gaat het helemaal mis. Het ziet er niet mooi meer uit en je hoeft alles er weer opnieuw af te halen en opnieuw aan te brengen wat helemaal niet handig is als je ergens naar toe gaat. Ook zie je heel goed velletjes op je lippen wanneer je de matte liquids draagt. Scrubben is dus de boodschap vooraleer je deze wilt aanbrengen!

 

Ook na een vette hap begint te lipstick te vervagen en bijwerken kan je niet zomaar doen. Ook dan hoef je alles er opnieuw af te halen wat erg vervelend is.

 

De satin finishes zijn meer mijn ding. Deze voelen niet zo extreem droog aan en hebben een mooie glanzende finish.

 

Wild Nothing

 

 

 

 

Femme

 

 

 

 

Lumière 2

 

 

 

Wanneer je een te dikke laag ineens aanbrengt, kan het product ook niet zo snel opdrogen. Dan krijg je volgend effect... Breng je dunnere laagjes over elkaar aan dan krijg je ook een raar effect. Het is dus een kwestie van snel werken (drogen snel op) en zoeken hoeveel je ineens mag aanbrengen (bij de matte liquids).

 

 

Hou je niet zo van het gevoel van uitdrogende lippen? Dan skip je best de matte tinten en ga je het beste voor de satin finishes! De kleuren zijn prachtig maar niet alle finishes zijn voor mij persoonlijk even fijn!

 

Je kan de liquids vinden via de webshop Colourpop voor 6$ per stuk. Onder de 22$ betaal je geen douanekosten!

 

Wat vinden jullie van de Colourpop liquid lipsticks?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0