Bh Cosmetics - Marble Collection - Warm Stone Eyeshadow palette

Bh Cosmetics brengt de laatste tijd heel wat mooie oogschaduw palettes uit waaronder deze Warm Stone Eyeshadow palette uit hun Marble collectie. Aan de naam te horen kan je waarschijnlijk al denken hoe de palette er zal uit zien.

 

 

 

Deze palette heeft namelijk een marmeren print aan de buitenzijde. Geen echt marmer natuurlijk, anders zou deze heel erg zwaar én duur zijn. Ondanks de palette een kunststoffen verpakking heeft, is deze ook heel erg leuk! 

 

Een leuke verandering trouwens, want de meeste palettes van Bh cosmetics komen in een harde, kartonnen verpakking. Het formaat van het doosje is hetzelfde als de Tarte - tartelette palettes. Ook zit er een handige, grote spiegel in het deksel, handig voor onderweg!

 

 

Deze palette bevat mooie warme tinten maar ben je meer voor de koele kleuren, niet getreurd! Er is ook nog een Cool stone palette verkrijgbaar in deze collectie! Persoonlijk hou ik meer van warme tinten en heb ik dus voor deze palette gekozen.

 

Er zitten in totaal 12 verschillende kleuren in het doosje waaronder 6 matte tinten, 3 shimmer kleuren en 3 frosty tinten die een soort van duochrome finish geven (de 2 linkse kleuren op de bovenste rij en de roze kleur links op de onderste rij).

 

Een palletje die niet al te groot is, handig is om mee te nemen en ook eentje waarbij je de optie hebt om verschillende tinten bij elkaar te hebben en oneindig veel looks mee kan maken. My favorite! Er is een mooie mix van kleuren (ook zowel lichte als donkere) en finishes. Echt een palletje dat je moet hebben!

 

 

De textuur varieert per finish van de kleuren. De matte tinten voelen erg zacht en boterachtig aan maar geven daardoor wel veel fallout wanneer je ze met een kwast probeert op te nemen. De 3 frosty kleuren zijn niet zo zacht en voelen iets minder zacht aan dan de shimmery kleuren in de palette.

 

Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd en ik had naast de fallout geen problemen om deze mooi aan te brengen of in de huid in te blenden.

 

De kleuren hebben verder geen namen dus die kan ik jullie ook niet meegeven.

 

 

 

Enkele swatches...

 

 

Dit is de ooglook die ik maakte met enkele van de kleuren...

 

 

 

 

Je kan heel wat kanten op met dit palletje en het is zeker en vast een goede basic palette om mee te nemen en om te gebruiken. Naast de fallout vindt ik deze top! Zeker voor de prijs! Ik kocht deze via Boozyshop voor €15,95.

 

Wat vinden jullie van deze palette? Ik ben er alvast erg blij mee!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0