Beauty Bakerie - Neapolitan EyesCream Eyeshadow Palette

De zomer is voorbij maar dat wil niet zeggen dat we geen zomerse producten meer mogen laten zien. Ook het merk The Beauty Bakerie heeft hun kans niet laten voorbij gaan en heeft deze zomer een grote collectie met als thema 'ice cream' uitgebracht. 

 

Ook zit er in de collectie, die nog steeds verkrijgbaar is,  een oogschaduwpalette met de naam Neapolitan EyesCream en ook de verpakking is om van te snoepen! De gehele vormgeving is dus gebaseerd op het ijsjes thema. Je zou er al zin in krijgen! 

 

De palette komt verpakt in een kartonnen sleeve die net dezelfde print heeft als de palette zelf. De palette is gemaakt van stevig karton en voelt redelijk stevig en zwaar aan. Zeker voor een kleine palette. Het dekseltje sluit magnetisch af, geen zorgen dus dat de palette zal beschadigen of zomaar openen als je deze meeneemt in je tas.

 

 

Aan de binnenzijde heeft de palette een spiegel met daarop de tekst 'Beauty bakerie" in een roze tint. De onderzijde, waar de oogschaduws inzitten, hebben een leuk 'wafel motief' die natuurlijk het hoorntje van de ijsjes moet voorstellen. Heel leuk vormgegeven.

 

 

Ingrediënten :
Talc, Silica, PTFE, Zinc Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Phytosteryl Macadamiate, Phenyl Trimethicone, Calcium Carbonate, Tocopheryl Acetate, Pistacia Vera Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, [ +/- (May Contain): Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Mica (Cl 77019), Bismuth Oxychloride (Cl 77163), Titanium Dioxide (Cl 77891), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492 Cl 77499), Carmine (Cl 75470), Ultramarines (Cl 77007), Chromium Oxide Greens (Cl 77288), Chromium Hydroxide Green (Cl 77289), Manganese Violet (Cl 77742), Ferric Ferrocyanide (Cl 77510), Blue 1 Lake (Cl 42090), Yello 5 Lake (Cl 19140)]

 

 

In totaal zitten er 12 verschillende oogschaduwkleuren in de palette. Het is een mooie mix van matte en shimmer oogschaduwkleuren. Ik moet zeggen dat ik de palette wel kleurrijker had verwacht. Ik mis een beetje de tinten die geassocieerd worden met ijsjessmaken zoals mint voor pistache, roze voor aardbei enz...

 

Ook snap ik de naamkeuze voor sommige kleuren niet echt. Een bronzen kleur met de naam Pistachio of een witte kleur met de naam chocolate chip en een oranje kleur met de naam strawberry,... niet echt over nagedacht dit. De kleuren zijn wel mooi maar niet echt een keuze waar over nagedacht is.

 

 

De oogschaduws hebben een zachte textuur en zijn heel goed gepigmenteerd, maar van zodra je ze probeert op te nemen met een kwast krijg je fallout. Ook bij het swatchen met de vingers krijg ik heel veel poeder die loskomt. 

 

Voor de rest zijn de oogschaduws fijn om mee te werken en blenden ze mooi en goed uit op de ogen en valt er verder niks op aan te merken.

 

Swatches

 

Rij 1

 

Chocolate Chip/ I Scream/ Powdered Sugar/ Vanilla Bean

 

 

Rij 2

 

Wafer/ Pistachio/ Drive-thru/ Sliced Almonds

 

Rij 3

 

Strawberry/ Cocoa Powder/ U Scream/ Sundae Funday

 

Ik maakte volgende ooglook met deze palette. De glitters die je ziet zijn van Nyx Cosmetics die ik er bovenop heb aangebracht. Deze zitten dus niet in deze palette! MAar daar komt nog een aparte blogpost over!

 

 

 

 

 

 

 

Het is een leuk palletje, maar voor de prijs van €34,95 zou deze volgens mijn mening geen fallout mogen hebben. Ben je fan van een palletje met bruintinten en een klein beetje kleur, dan is deze ideaal. Ook de verpakking is leuk bedacht! Heb je interesse in deze palette, dan kan je deze vinden bij de webshop Boozyshop!

 

Wat vinden jullie van deze palette?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0