Bobbi Brown - Vitamin Enriched Face Base

Dit product van Bobbi Brown stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik zag hem al bij enkele You Tubers voorbij komen en werd er meteen nieuwsgierig naar. Deze Vitamin Enriched Face Base is een primer die ook als moisturizer dient en die ervoor zorgt dat je een perfecte egale basis hebt om daarna je make-up perfect te kunnen aanbrengen.

 

Het product komt in een mooie strakke witte kartonnen verpakking met daarop de naam en logo in zwarte letters. 

 

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking openmaak komt dit mooie glazen potje tevoorschijn. Het dekseltje heeft een zwarte, glanzende kleur met bovenop het logo van Bobbi Brown. Het product zelf heeft een lichtgele tint. De verpakking ziet er alvast erg luxueus uit. 


 

Deze crème heeft voelt rijk aan maar heeft geen vette textuur. Deze bevat een olievrije formule voor het gezicht en bevat karitéboter die ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd en onmiddellijk verzacht wordt.

 

Ook bevat het product wortelextract en een vitamine A-complex die helpen het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels te verzachten. De Vitamine E en C die in het product aanwezig zijn helpen te beschermen tegen factoren van buitenaf. 

 

Naast dit alles zit er ook nog pompelmoes- en geranium extract in het product die zorgen voor een lichte, stimulerende geur op de huid. Alhoewel ik toch meer de neiging heb om te zeggen dat deze een lichte citronella geur heeft.

 

 

 

Het product trekt snel in de huid en werkt enorm goed. Ik ben alvast een grote fan en ga deze zeker veel gebruiken.

 

 

Voor een pot van 50 ml betaalde ik €54,06. Goedkoop is deze zeker niet maar een perfecte basis is onmisbaar voor een mooie make-up look! Het is dan meteen ook één van de bestsellers van Bobbi Brown. Je kan deze vinden bij Douglas (Nederland), maar ook online in hun webshop

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0