Wet 'n Wild - LE Midnight Mermaid collection - Megaglo highlighting bar - Midnight Moon

Wet 'n Wild lanceerde onlangs de Limited collectie 'Midnight Mermaid' waar ook deze highlighter met de naam Midnight moon zit. Wil je graag deze collectie scoren, haast je dan want deze is maar tijdelijk verkrijgbaar.

 

De kleurrijke metallic eyeliners, metallic liquid oogschaduws en metallic liquid lipsticks waren niet zo mijn ding, maar wat wel op mijn verlanglijstje stond is deze highlighter.

 

 

 

Het doosje heeft eens niet het formaat wat we gewend zijn. Deze keer heeft de highlighter een langwerpig doosje met een metallic randje. Op de voorzijde staat een zeemeermin afgebeeld en is het dekseltje deels doorzichtig zodat je de kleur kan zien zitten. Voor de rest is de verpakking vrij simpel.

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak zie je het leuke detail! In de highlighter staat namelijk een staart van een zeemeermin afgebeeld. Heel erg leuk. Ook krijg je enorm veel product voor je geld. Er zit namelijk 8,5 g aan product in dit doosje.

 

 

De highlighter heeft een gouden pearl kleur met een lichte blauwe ondertoon. Wanneer je de highlighter swatched en je arm beweegt kan je goed het verschil zien.

 

 

Zoals je kan zien op onderstaande foto's heeft de highlighter een blauwe schijn in zich. Maar wanneer je deze aanhebt valt het maar heel subtiel op, het gaat er helemaal niet raar uitzien.

 

 

 

 

De highlighter is enorm goed gepigmenteerd dus breng deze in lichte laagjes aan. Je kan deze zo intens maken hoe ze zelf wilt. Wanneer ik het product gebruikte had ik geen last van fallout en het product nam goed op met een kwast en blende mooi uit in de huid. Jammer genoeg behoort deze niet tot de vaste collectie.

 

 

 

De highlighter kost $6,99 en is hier verkrijgbaar samen met de rest van de collectie. Zeker en vast een aanrader. Wees dus snel als je ook nog iets uit deze collectie wilt bemachtigen.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0