The Balm - Nude Beach palette

The Balm heeft weer een nieuwe palette aan hun collectie toegevoegd. Deze keer geen Nude Dude, of Nude'tude palette maar eentje met de naam Nude Beach, een palette met mooie warme tinten. Nu het zomer is kon het dan ook niet anders dan hier op in te spelen en een leuke, speelse palette uit te brengen.

 

Zoals we gewend zijn van The Balm heeft ook deze palette een dunne, kartonnen verpakking. De vormgeving is net hetzelfde als de voorgaande palettes uit de reeks.

 

 

 

Aan de binnenzijde zit er een handige spiegel met daaronder een leuke quote (Life's a beach). Ook bij deze palette zijn de oogschaduws weergegeven door middel van figuren. Ik moet wel zeggen dat ik aangenaam verrast was door de kleurenkeuze. Bij een zomerse palette had ik meer fellere kleurtjes verwacht, maar natuurlijk kan je de bruine tinten als zomerse gebruinde of verbrandde huidjes zien.

 

Wat mij ook opviel is dat alle namen van de oogschaduwkleuren allemaal met de letter 'b' van beach beginnen.

 

 

Ook zit er een klein kwastje bij de palette met een oogschaduwzijde en een eyeliner kant. De eyeliner kwast is erg handig, maar de oogschaduw kwast is het niet zo fijn.

 

 

De palette heeft in totaal 12 verschillende oogschaduwkleuren met een mooie mix van matte tinten en metallic/shimmery finishes.

 

De textuur van de oogschaduws is erg zacht en meteen ook erg poederig waardoor er heel wat fallout ontstaat. Van zodra je met je kwast de oogschaduws probeert op te nemen, komen de poeders los en heb je overal fallout. Je kwast goed aftikken is dus de boodschap.

 

Naast de fallout zijn de oogschaduws wel goed gepigmenteerd. De oogschaduws blenden mooi en ze zien er ook mooi uit wanneer ze zijn aangebracht.

 

Swatches

 

 

Rij 1

 

Brilliant/ Buff/ Brainiac/ Built/ Bodacious/ Bootylicious

 

 

Rij 2

 

Babe/ Bright/ Brave/ Bold/ Breathtaking/ Brazen

 

Ik maakte deze ooglook met de palette...

 

 

 

 

 

 

De palette is fijn maar voor €35 heb ik al betere palettes zonder fallout gevonden. De verpakking is leuk, de kleuren zijn mooi, maar de kwaliteit van de oogschaduws kon wel wat beter. Je kan deze palette vinden via Themakeupspot.be.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0