Fenty Beauty - Killawat Freestyle highlighter duo - Lightning Dust & Fire Crystal

Er is een nieuw make-up merk gelanceerd in beautyland en iedereen heeft het geweten. Niemand minder dan Rihanna heeft zich ook aan een collectie gewaagd genaamd Fenty beauty by Rihanna

 

Iedereen was enorm enthousiast over deze collectie en de beautywereld stond letterlijk op stelten. De laatste tijd zie je niks anders dan reviews over deze collectie. Natuurlijk wou ik deze producten ook graag testen aangezien de meningen verdeeld waren hierover.

 

Ik heb een aantal producten besteld, maar ik heb nog niet alles binnengekregen. Wat ik wel al binnenkreeg is deze Killawat freestyle highlighter duo met de naam Lightning Dust & Fire Crystal. Eén van de vele producten en highlighters die de collectie rijk is.

 

 

 

De verpakking heeft een wit/zwarte kleur en heeft een soort graffiti-achtige achtergrond. Leuke verpakking.

 

Op de bovenzijde staan de namen en de kleuren van het duo op afgebeeld.

 

 

De verpakking van het product zelf heeft een glanzende witte kleur en wanneer je het doosje in het licht houdt, zie je een mooie parelmoer glans. Verder heeft het doosje de vorm van een hexagon en staat de naam van Fenty beauty op de voorzijde. Simpel maar mooi!

 

De verpakking is gemaakt van kunststof en is heel erg stevig. Ook sluit het doosje heel goed af! Een beetje te goed, want het is soms wat lastig om het doosje open te krijgen, mede doordat het doosje zo glad is. en je hebt niet echt een goede inkeping om het doosje te openen.

 

 

Op de achterzijde kleeft een sticker met opnieuw de namen van de kleuren.

 

 

Aan de binnenkant zit er een handig spiegeltje en de 2 tinten highlighter zitten mooi van elkaar gescheiden. Ook staat de afkorting FB in de productjes afgebeeld. Leuke details die het geheel afmaken.

 

 

Ook staat de merknaam op het spiegeltje geprint.

 

 

De reden waarom ik deze kleurtjes koos is omdat deze perfect zijn voor meiden met een lichte huidskleur. Ook krijg je 2 verschillende kleurtjes in één en kan je zo 2 producten voor de prijs van één testen.

 

 

De textuur van deze productjes is super zacht de pigmentatie is geweldig. Je hoeft al maar een klein beetje aan te brengen en je hebt al meteen een geweldige glans.

 

Wat ik wel merkte is dat de poeders wel wat fallout gaven wanneer ik ze probeerde op te nemen met een kwast. Na die in men huid in te blenden verdween de fallout gelukkig op het gezicht maar in het doosje zie je het wel duidelijk.

 

 

 

 

 

Lightning Dust

 

 

 

Fire Crystal

 

 

 

Het product is geweldig als je naast de minimale fallout in het doosje kan kijken. Een geweldige pigmentatie, blend mooi in de huid en je hebt een mooie glow! Het enige nadeel is, is dat deze collectie wat aan de duurdere kant ligt. Voor dit product betaal je €33. Deze kan je makkelijk verkrijgen via de Franse Sephora.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0