Violet Voss - Ride or Die Palette

Iedereen die make-up gebruikt zal het probleem van oogschaduw palettes wel kennen. Het steeds op zoek zijn naar een palette die een goede mix qua kleuren heeft en genoeg diverse kleuren om verschillende ooglooks mee te maken en als het kan ook een palette die handig is om mee te nemen onderweg zodat je geen tien verschillende palettes hoeft mee te sleuren.

 

Een kleine palette heb ik niet gevonden, maar wel één die heel wat prachtige en diverse kleuren heeft waar je zeker en vast mee vooruit kan qua diversiteit. Deze Ride or die palette van de Violet Voss Pro lijn heeft zeker zijn naam niet gestolen. Deze palette is zeker een perfecte palette voor heel wat verschillende doeleinden.

 

 

 

De palette komt in een redelijk grote palette met een holografische verpakking én luipaard print. Opvallend is deze zeker en vast! Onhandig is hij ook als je naar de grootte kijkt van de palette, maar je hebt op zijn minst wel heel wat diverse oogschaduws bij de hand. De palette is stevig en is ook nog redelijk zwaar, mede aan de grote spiegel die in de palette zit, wat ook niet zo een pluspunt is.

 

Natuurlijk hangt alles af van wat je zelf wil en wat je zelf leuk vindt.

 

 

De palette bevat in totaal 42! verschillende kleuren, allemaal mooi gerangschikt qua kleurenfamilies. Er zitten heel wat kleuren in waar je zeker en vast prachtige ooglooks mee kan maken. Ook heeft de palette een mooie mix van matte tinten en metallic finishes.

 

 

 

De kleuren die in de palette zitten hebben allemaal een meisjesnaam gekregen, wat erg leuk is! Zit jouw naam er ook tussen?

 

De oogschaduws hebben een zachte textuur en voelen heel erg fijn aan. Ook de pigmentatie is helemaal geweldig zoals we gewend zijn van Violet Voss. Zowel de matte tinten als de andere finishes zijn geweldig goed gepigmenteerd en er valt helemaal geen fallout te bespeuren.

 

Hieronder zie je enkele kleuren geswatched...

 

Jasmine/ Jane/ Allison/ Stephanie/ Amy

 

Ook maakte ik deze ooglook met de palette... Eén van de vele opties die je kan kiezen!

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk hangt er bij een palette als deze een prijskaartje aan vast! Je kan deze bij de engelse webshop Cultbeauty (geen taksen) deze palette scoren voor 72£ (ongeveer €83). Een aardig prijskaartje, maar je hebt er wel wat voor in de plaats! Zeker een aanrader als je nog niet veel palettes hebt en je er ééntje zoekt met een goede kwaliteit!

 

Wat vinden jullie van deze beauty?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0