Kylie Cosmetics - Matte Liquid lipstick Birthday collection - Twenty lip kit

Een tijdje terug vierde Kylie Jenner haar verjaardag en dat heeft ze omgezet tot een heuse birthday collection van haar merk Kylie Cosmetics. Het enige product waar ik enorm benieuwd naar was, was de Twenty Lip Kit met de lipliner en de matte liquid lipstick.

 

Voor deze collectie is ze all out gegaan en heeft de collectie mooie babyroze accenten gekregen en glitter! De collectie is mooi qua verpakking, maar daardoor ga ik nog niet de gehele collectie aanschaffen.

 

 

 

De lipproducten komen in een mooi lichtroze kartonnen verpakking met de welbekende lippen van Kylie op de voorzijde afgebeeld. Verder zijn er ook nog sterretjes ter versiering aangebracht en de liquid die op de lippen zit hebben deze keer leuke glittertjes ter decoratie. De vormgeving is alvast in orde!

 

 

Normaal gezien hebben de liquids een zwarte dop en opschrift maar ook dit is deze keer vervangen door de roze accenten.

 

De liquid lipstick heeft een handige applicator die redelijk klein is, maar die mooi en precies in de hoeken brengt en net genoeg product opneemt om de lippen mooi in te kleuren.

 

 

De lipliner heeft een mooi fijn puntje en werkt ook makkelijk.

 

 

 

De reden waarom ik de Twenty lip kit kocht was de kleur. Het is een mix tussen een roze/bruine tint. Heel erg mooi bij elke huidskleur.

 

De lipliner heeft een heel zachte en romige textuur en glijdt als het ware op de lippen. Daardoor brengt deze dan ook heel erg makkelijk en snel aan. Wanneer het puntje geen scherpe punt meer heeft kan je deze ook gewoon weer makkelijk bijslijpen. Dit kan je doen met de meest standaard puntslijpers!

 

De matte lipstick heeft een intense pigmentatie en de liquid is ook echt goed matte van finish. Hij droogt de lippen niet uit en houdt heel erg lang op de lippen. Er zitten ook ingrediënten in die de lippen zacht en comfortabel laten aanvoelen.

 

De liquid heeft ook een heel erg zoete geur. Als je hier niet niet van houdt dan laat je deze best liggen! Er zijn namelijk mensen die daar heel gevoelig voor zijn. Eenmaal op de lippen ruik je de geur niet echt meer.

 

 

Beiden lipproducten zijn dan ook exact dezelfde tint zodat ze mooi samen passen.

 

 

 

De collectie is enkel te koop via de officiële webshop van Kylie Cosmetics. Mocht je deze ergens anders te koop zien staan zijn dit neppe producten aangezien Kylie zelf ook zegt dat deze exclusief bij haar site te koop zijn! Je kan de producten hier shoppen.

 

Ik betaalde 30$ voor de set. Een vriendin bestelde voor mij mee via shipito dus ik heb geen douanekosten moeten betalen. Als je zelf besteld via de site, let er dan op dat je boven 22$ douanekosten moet betalen en dat is niet weinig!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0