Colourpop - Gimme more pressed powder highlight palette

Colourpop kwam een tijdje terug met een aantal palettes op de markt waaronder verschillende oogschaduw palettes die ik jullie al liet zien. Nu kwamen ze ook met een highlighter palette uit en die heb ik natuurlijk ook gekocht.

 

De palette heet de Gimme More pressed powder highlight palette en heeft een mooie simpele witte verpakking met feloranje kleurtjes als opschrift. Heel erg leuk. De palette komt in een kartonnen verpakking en is redelijk compact en stevig. Een handig palletje om mee te nemen onderweg. Op de voorzijde staat er 'i like your face' geschreven.

 

 

 

Op de achterzijde vindt je de namen van de kleuren terug. De vormgeving is simpel maar het ziet er wel mooi en leuk uit. De palette bevat 6 highlighter kleuren. Colourpop beweerd dat ze een finish hebben met een enorme glans, dat ze boterzacht zijn en dat ze ook nog eens een hoge kleur intensiteit hebben. Veel verwachting voor deze producten dus! En uiteraard moeten we dit ook even testen.

 

 

 

De palette heeft een goede veelzijdige kleurenmix en ook al kan ik de kleuren niet allemaal dragen als highlighter met mijn lichte huidskleur, toch kan ik ze nog als oogschaduwkleuren gebruiken. Deze zullen dus niet verloren gaan.

 

De highlighters zijn inderdaad erg zacht qua textuur maar ze zijn wel wat poederachtig. Toch hebben ze een prachtige glans en zijn ze enorm goed gepigmenteerd. Het is zeker en vast een mooie en goede palette, maar een echt wauw-effect hebben ze niet. Het zijn doodnormale highlighters die gewoon hun werk doen. De kleuren houden ook zo een uurtje of 8, dus voor een normale dag zijn deze heel erg fijn.

 

Alhoewel ze erg poederig aanvoelen wanneer je ze swatched, zien ze er precies beter uit wanneer je ze op de huid hebt aangebracht en ingeblend.

 

 

Extra/ Upgrade/ Bottomless/ Full service/ Bigger and better/ Total package

 

Extra/ Upgrade/ Bottomless/ Full service/ Bigger and better/ Total package

 

 

 

Op de foto hieronder draag ik de kleur Extra... Een heel erg mooie kleur.

 

 

De palette is LE en is momenteel uitverkocht, maar deze zal binnenkort weer gerestocked worden. Hou colourpop dus in de gaten! Deze kost 18$ en is het zeker waard om te hebben! 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0