Catrice - LE 'Soleil D'été' Shoplog + Review

Catrice heeft ook weer hun schappen aangevuld met de laatste nieuwe LE collectie. Deze heeft de naam 'Soleil D'été' (herfstzon) gekregen. Deze collectie heeft heel wat mooie producten en ik heb er ook een goed aantal in huis gehaald om te testen. Met deze collectie haal je dus de laatste streepjes zon in huis!

 

De verpakkingen uit deze collectie zijn prachtig! Gouden, glanzende verpakkingen staan volop in de kijker in deze collectie. Laten we ze even van dichterbij bekijken...

 

 

 

 

Metal-infused eye palette - C01 Metal Muse 

 

Het eerste product dat ik kocht uit de collectie is dit oogschaduw palletje met 5 verschillende tinten. De verpakking van deze palette en de gehele collectie is prachtig! De zwarte verpakking gecombineerd met glanzende, gouden details laat de collectie er erg chique uitzien.

 

 

Aan de binnenzijde vindt je de 5 kleurtjes met zowel matte tinten als metallic finishes en daar tussenin! Ook zijn de kleuren goed op elkaar afgestemd om ze samen te gebruiken en een mooie ooglook te creëren.

 

 

Ik was aangenaam verrast toen ik dit palletje swatchte. De kleuren geven een goede pigmentatie en ik kon geen enkele fallout bespeuren!

 

 

De metallic tinten in dit palette zijn geweldig goed gepigmenteerd en geven een prachtige glans. De satijnen kleurtjes zijn iets minder van pigmentatie maar ze geven alsnog een goed resultaat, zeker voor deze prijs.

 

Ook voelen ze niet te poederig aan en geven ze geen fallout. Ze blenden ook makkelijk in de huid en zijn zeker fijn voor een alledaagse look. Een handig palletje om mee te nemen onderweg.

 

 

Ik maakte volgende ooglook met dit palletje...

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een simpel en goed werkend palletje die ook nog eens budgetvriendelijk is, kan ik je deze zeker aanraden. Het palletje kost €5,59.

 

Duo Highlighter - C01 Gentle Sun Glow 

 

Ook zit er een highlighter in de collectie en ik kan het gewoon niet laten om telkens weer nieuwe highlighters bij te kopen.

 

Deze highlighter heeft ook weer de gouden details die in de verpakking verwerkt zitten en het leuke motiefje op de voorzijde. De highlighter zelf doet mij een beetje denken aan de Charlotte Tilbury - cheek to chic first love blush die net dezelfde vormgeving heeft met de 2 verschillende highlighters in één.

 

 

De highlighter bestaat uit een roze tint aan de buitenkant en een wat donkerdere binnenkant. Je kan deze zowel apart gebruiken of net door elkaar mixen om één mooie tint te bekomen. Ook aan de binnenzijde loopt het motiefje door het product heen. Leuk detail!

 

 

De poeders zijn enorm zacht en zijn heel erg licht en ze geven een enorm mooie glans. Deze highlighter is zeker een musthave voor meiden met een lichte huidskleur. De glans is niet enorm maar meer dan genoeg om een mooie glow op je huid te creëren.

 

Ook deze highlighter is niet poederig qua textuur en er valt ook geen fallout te bespeuren. Op onderstaande foto zie je 3 verschillende swatches. De 2 linkse swatches zijn de 2 verschillende highlight kleuren uit het doosje. De rechtse swatch zijn de 2 kleuren die ik samen heb gemixt. Een heel erg mooi product!

 

 

Zoals je kan zien geeft de highlighter een mooie glow aan je gezicht. Op de onderstaande foto draag ik beide kleuren gemixt.

 

 

De highlighter kost €4,99.

 

Sun Stripping Bronzer - C01 Each and every sun

 

Ook zit er in deze collectie een bronzer met net dezelfde verpakking en gouden details als die van de voorgaande highlighter.

 

 

De textuur van de bronzer is ook enorm zacht en gepigmenteerd. Een beetje té gepigmenteerd zelfs! Let dus goed op wanneer je deze aanbrengt. Aangezien ik een heel erg lichte huidskleur heb moet ik dan ook opletten dat de bronzer niet te warm is van kleur want dan krijg ik heel snel oranje plekken op mijn gezicht en dat is niet de bedoeling.

 

Wanneer ik de bronzer heel erg lichtjes aanbreng en mooi uit blend kan ik er wel mee wegkomen. Het is een mooie bronzer die je een mooie warme gloed geeft en staat prachtig bij meiden met een wat donkerdere huidskleur dan de mijne.

 

 

Wanneer ik de bronzer swatchte, viel er ook geen enkele fallout te bespeuren.

 

 

Heel erg lichtjes aangebracht ziet deze er zo uit op mijn lichte huid...

 

 

 

De bronzer is een fijn product maar net iets te warm en te oranje voor mijn huidskleur. Voor de rest valt er niks slechts over te vertellen. Dit product kost €4,59.

 

 

Sheer Serum Bronzer - C01 InsTANned complexion 

 

Voor wie net dat tikkeltje meer bronzer wil kan gebruik maken van dit bronzing serum. Je kan deze zowel alleen gebruiken maar je kan deze ook mixen met je foundation om een mooie gloed met gouden accenten te creëren.

 

 

Het product komt in een glazen flesje met een pipetje zodat je alles mooie kan afmeten en niet morst.

 

 

Wanneer je het product lichtjes uitwrijft ziet het er nog donker uit maar wanneer je deze met een beautyblender op de huid stippelt om als gewone bronzer te gebruiken is deze al heel wat lichter. Het is dan ook een erg licht product en wanneer je deze met je foundation mixt zal deze niet echt donkerder worden, maar je net een mooie gouden gloed geven.

 

 

Op de foto heb ik het serum in mijn huid geblend met een beautyblender. Zo kan je zelf bepalen hoe donker je het product wilt hebben zonder teveel ineens aan te brengen.

 

 

 

Het serum kost €4,99 en is zeker een product waar je veel mee kan experimenteren. Voor iemand met een lichte huidskleur zoals ik, is het fijn om wat bronzer te kunnen gebruiken zonder dat het teveel wordt. 


Metalip colour lipsticks 

 

Er zitten ook 3 verschillende lipproducten in de collectie maar deze hebben deze keer geen matte finish, maar een metallic finish.

 

Normaal gezien koop ik nooit metallic lipproducten omdat ik het een beetje te heftig vindt, maar deze zagen er wel heel erg mooi uit in de huls. Ik besloot om ze toch maar een kans te geven en ik heb ze dan ook alle 3 gekocht om uit te testen.

 

 

De lipsticks hebben een glanzende, gouden huls met aan de bovenzijde het grafische vormpje die overal in de verpakking wordt weergegeven. Heel erg mooie verpakkingen, net als de andere producten.

 

 

Aan de onderzijde vindt je een stickertje in dezelfde kleur als de lipkleur in de huls. Ook staan de namen op het stickertje vermeld.

 

 

De lipsticks hebben de namen C01 Nude Metal Mood, C02 Meet MEtal C03 Brown Sundown. En zoals je al aan de namen kunt afleiden zitten er een nude tint, een roze tint en een bruine tint in de collectie.

 

Doordat de lipsticks een metallic glans hebben, hebben de lipsticks een marble effect doorheen het product lopen. Heel erg mooi!

 

 

Wanneer ik de kleuren swatch zie je meteen de mooie metallic glans terug. Ook zien ze er goed gepigmenteerd en dekkend uit op mijn arm. 

 

 

Wanneer ik ze eenmaal op mijn lippen heb aangebracht zijn ze niet zo dekkend als ze eruit zien op mijn arm. Op de lippen hebben ze een vrij subtiele dekking en je zal ze ook een aantal keer ze moeten aanbrengen aangezien de lipsticks vrij hard zijn en daardoor komt er niet zoveel product in één keer af.

 

C01 Nude Metal Mood

 

 

 

C02 Meet MEtal 

 

 

 

C03 Brown Sundown

 

 

 

Ik moest al even wennen aan de hele metallic trend, maar aangezien deze lipsticks wat subtieler zijn en op te bouwen naargelang je wil, vindt ik deze wel fijn werken. Ook kan je ze boven een favoriete matte lipkleur aanbrengen om net iets extra te hebben.

 

Deze lipsticks kosten €3,99 per stuk.

 

Dit waren alle producten die ik kocht uit deze collectie. Heel erg mooie en fijne producten en zeker een aanrader om even in rond te neuzen. Je zal zeker en vast iets vinden die je leuk zal vinden.

 

Hebben jullie al iets uit deze collectie gekocht? Of waar zijn jullie benieuwd naar?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0