Essence - LE 'Coast 'n' Chill' Shoplog + Review

Om deze zomer af te sluiten gaat Essence nog een keertje naar de zee met deze 'Coast 'n' Chill' LE collectie. Ik kocht niet alles van deze collectie maar ik vond wel deze 2 pareltjes tussen de producten. 

 

Ik kocht namelijk de Blush Pebbles uit deze collectie en de strobing palette. De rest van de producten waren niet zo mijn ding, dus die liet ik passeren.

 

 

 

 

Blush Pebbles - 01 Cheeks on Fleek!

 

Wanneer merken met productjes als deze op de markt komen ben ik meteen enthousiast! Elke keer wanneer ik deze soort 'steentjes' in een potje koop, geven deze zulk een mooi en natuurlijk effect op je huid!

 

 

Het plastic potje heeft deze keer een mooi lichtroze dekseltje en een doorzichtige onderkant. Basic maar mooi.

 

 

Er zitten 3 soorten 'steentjes' of pebbles in het doosje. Het is een mix van perzik, lichtroze en lichtbruine tinten die samen een mooie peachy finish geven. Samen geven ze een mooie glow aan je gezicht. Hou je niet van glanzende blushes en ben je meer voor de matte finishes? Dan is deze misschien niet iets voor jou! 

 

Als je graag een naturelle look draagt, kan je deze als blush en highlighter samen dragen voor die mooie glow en toch nog een mooi perzik kleurtje op je wangen.

 

 

 

Wanneer je de kleuren door elkaar mixt krijg je volgend resultaat... Een mooie naturelle blush.

 

 

 

 

Dit product kost €3,39. Een aanrader!

 

Strobing Palette - 01 Be happy and shine more!

 

Het volgende product is een strobing palette. Essence heeft al een aantal van deze palletjes uitgebracht in de gewone collectie en er zaten hier en daar toch wat missers tussen. Ik was benieuwd hoe deze palette het zou doen en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben!

 

Het palletje bevat 3 verschillende highlighters en brengen die zomerse gloed terug op je gezicht.

 

 

De verpakking is simpel en doorzichtig, zoals we gewend zijn van deze soort palletjes.

 

 

De highlighters zijn mooi en verschillend van tinten en finishes. Zo hebben de eerste en derde highlighter een glanzende finish en zijn ze warm van kleur. De tweede highlighter is dan weer koel van kleur en deze heeft een matte finish.

 

 

De highlighters hebben elk een mooie gepigmenteerde kleur en glans en ze zijn ook mooi bij een lichte huidskleur. Ook kan je alle drie de kleuren door elkaar mixen en zo als één highlighter dragen. Je kan doen wat je wilt met dit palletje wat erg fijn is.

 

 

 

 

Op onderstaande foto draag ik de linkse kleur uit het palletje.

 

 

Dit palletje kost €3,99. Ook dit budgetpalletje is de moeite waard om te hebben. Zeker een aanrader!

 

Ik ben tevreden over deze 2 producten uit de 'Coast 'n' chill collectie! Ben je benieuwd naar deze producten? Shop ze dan snel want deze zijn Limited EditionNu te koop in de drogist zoals Kruidvat (BE en NL) en Trekpleister (NL). 

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0