Juvia's Place - The Magic Palette

Na de Nubian palettes en de Saharan palettes heeft Juvia's Place alweer een nieuwe, prachtige palette op de markt gebracht. Deze heeft de naam The Magic palette gekregen. 

 

De kleurrijke palettes zijn in een korte tijd heel erg populair geworden en van de kleurrijke verpakkingen alleen al wordt je al vrolijk. Dan maar te zwijgen over de binnenzijde van de palette, want zodra je de palette openmaakt, komen de prachtige kleuren je al tegemoet.

 

 

 

Bij The Magic palette is het dan ook niet anders. Deze keer is de palette gehuld in een mooie peachy/zalmroze kleur met op de voorzijde de afbeeldingen van de maan- en zonnegodinnen waarop deze palette dan ook geïnspireerd is.

 

 

Deze palette heeft in totaal 16 verschillende oogschaduwkleuren die opnieuw heel erg kleurrijk zijn. Er zit een mooie mix van matte tinten en metallic finishes in deze palette en één voor één zijn ze geweldig zacht als boter qua textuur.

 

Deze palettes zijn ook gekend voor hun geweldige pigmentatie en ook deze keer is het niet anders! Ze zijn prachtig qua kleuren, brengen makkelijk aan en blenden ook makkelijk uit. Ook is er geen enkele fallout te bespeuren wanneer ik de kleuren swatch of aanbreng.

 

 

Ik toon de swatches hieronder per rij (van links naar rechts) even...

 

Rij 1

 

Nubia/ Zakiya/ Osun/ Kesi

 

Rij 2

Zuba/ Nana/ Boronu/ Kogi

 

Rij 3

 

Faso/ Aja/ Vai/ Yemoja

 

Rij 4

 

Ife/ Yara/ Buzo/ Yejide

 

k ben helemaal verliefd op deze palettes en zal de volgende die uitkomen ook zeker en vast aanschaffen! Dit zijn zeker en vast de beste palettes die ik ooit al heb gebruikt! Neem zeker even een kijkje op hun website!

 

Jammer genoeg verzenden ze nog niet naar België, wel naar Nederland. Via shipito kan je er naar België wel aan geraken of via de site Unitedmakeuplovers.nl die groepsorders organiseert. Deze palette kost $35. Ik bestelde deze mee via een vriendin van mij.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0