Limecrime - Unicorn Lipsticks - Pom Pom & Soft Spot

Limecrime heeft zulke mooie producten en na mijn aankoop van twee van hun Unicorn lipsticks was ik ook meteen verkocht. Ik bestelde opnieuw twee van deze geweldige producten, deze keer met de namen Soft Spot en Pom Pom

 

 

 

De verpakking heeft een mooie helderblauwe kleur met wolkjes op de achtergrond. Verder staat er een tekening afgebeeld dan eenhoorns. Erg leuk en kleurrijk! Op de zijkant vindt je een sticker met de kleuren van de lipsticks met aan de bovenzijde de naam van de producten.

 

 

Ook de hulzen van de lipsticks zelf zijn superleuk. Deze hebben een prachtige paarse kleur met holografische eenhoorns erop! Hoe leuk is dit! De verpakking is tot nu toe al één van de mooiste die ik ooit al heb gezien bij een lipstick.

 

 

De lipsticks zouden lang op de lippen moeten blijven zitten, hebben een geweldige pigmentatie en ze geven allemaal een mooie glans aan je lippen. Ook hebben ze een heerlijke geur, net dezelfde vanille achtige geur als de MAC lipsticks. 

 

Ze hebben een matte textuur, toch geven ze een mooie glans aan je lippen. Ze brengen enorm makkelijk aan, zijn erg romig en voelen ook prettig aan. Het lijkt net alsof je niks op je lippen hebt.

 

 

Pom Pom

 

De kleur Pom Pom is een mooie abrikozen/beige tint.

 

 

 

 

 

Soft Spot

 

Soft spot is dan weer een zachte roze/nude kleur.

 

 

 

 

 

Ik ben enorm fan van deze producten en ik heb er al meteen weer een paar bijbesteld! Deze zullen jullie ongetwijfeld later ook nog voorbij zien komen. Ze kosten 18$ per stuk en zijn verkrijgbaar via de site van Limecrime. Bij Limecrime betaal je boven de 22$ geen douanekosten meer, deze zijn al in de prijs verrekend! 

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0