Bh Cosmetics - Carli Bybel Deluxe edition eyeshadow palette

Het is weer tijd voor een oogschaduwpalette in samenwerking met een You Tuber! Deze keer is het de beurt aan Bh Cosmetics en Carli Bybel. Een prachtige meid met geweldige skills

 

Er kwam eerder al een gewone versie van de Carli Bybel palette, maar nu is er ook een Deluxe Edition uit, eentje met meer kleuren en meer highlighters! Ik had het geluk dat ik de eerste nog niet had aangeschaft toen ze deze uitbrachten. Deze palette zal slechts één jaar te koop zijn, daarna verdwijnt deze uit de collectie.

 

 

 

De palette heeft een kartonnen verpakking maar voelt stevig en dun aan. Ook weegt deze niet zoveel, wat handig is als je deze wil meenemen onderweg. Er zit ook een grote spiegel in, wat ook nog eens een pluspunt is. Onderaan de spiegel staat er de quote "Aspire to Inspire".

 

De buitenzijde van de verpakking ziet er simpel, maar klassevol uit. De binnenzijde heeft een mooie marmerprint en ziet er heel erg mooi uit.

 

 

De palette bestaat uit 15 verschillende oogschaduwkleuren met een mix van matte tinten en shimmer kleuren. Verder zitten er ook nog 6 verschillende highlighter kleuren in de palette. Voor elk wat wils dus!

 

 

Hoewel niet alle kleuren even goed zijn qua pigmentatie is dit toch een mooie palette. De matte tinten hebben een goede pigmentatie, maar hebben geen wauw-effect. De shimmer tinten doen het op dat gebied heel wat beter. Vooral de highlighter kleuren bevatten een heel erg goede pigmentatie en glans.

 

De houdbaarheid van de oogschaduws is redelijk goed. Na een dag zitten ze nog steeds op hun plaats. Het aanbrengen en blenden van de kleuren verloopt ook prima. Enkel bij het aanbrengen kan je een lichte fallout/kickback waarnemen wanneer je de kleuren met een oogschaduw kwast probeert op te nemen. Door je kwast goed af te tikken kan je dit prima voorkomen.

 

De producten bevatten geen parabenen, zijn vegan en zijn niet getest op dieren! Allemaal pluspunten die het nog aantrekkelijker maken om deze palette in huis te halen.

 

De oogschaduwkleuren

 

 

Rij 1

 

 

Rij 2

 

 

Rij 3

 

 

 

Met enkele kleurtjes maakte ik deze warme ooglook.

 

 

 

De highlightkleuren

 

 

 

 

Hieronder gebruikte ik de witte highlightkleur (onderaan links in de palette).

 

 

 

Ook probeerde ik de roze tint uit (tweede kleur onderaan links).

 

 

 

In het verleden was ik niet zo een fan van Bh Cosmetics, maar door deze palette ben ik weer geïnteresseerd geraakt in het merk. Het is zeker en vast een fijne palette om mee te werken en om te hebben waardoor ik deze aan iedereen kan aanbevelen!

 

Je kan deze palette verkrijgen bij verschillende webshops, maar je kan deze ook via de webshop van Bh Cosmetics zelf bestellen voor $22,50!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0