Kiko - Summer 2.0 Baked blush - 01 natural beach

Een tijdje terug was ik met mijn vriend in Amsterdam en natuurlijk moet ik dan even een kijkje nemen in de winkels die we hier in België niet (veel) zien. Vooral de make-up winkels hebben bij mij een streepje voor! 

 

Zoals goede gewoonte ga ik dan ook altijd even bij de Kiko rondneuzen. Ik ben helemaal wel van hun blushes en highlighters. Wanneer ik binnenstapte zag ik dat een aantal van hun producten korting hadden en daar spotte ik deze mooie baked blush van de Summer 2.0 lijn in de kleur 01 Natural beach. 

 

 

 

Het product komt in deze simpele, kartonnen verpakking met aan de voorzijde een lichte embossing van een waterkolk. Simpel maar chique. Op de bovenzijde van de verpakking vindt je de naam van de blush terug.

 

 

De blush zit in een papiertje verpakt die dichtgeplakt is met een stickertje waarop het logo van Kiko staat. Helemaal chique dit allemaal! Je krijgt instant het gevoel dat je een duur product zou hebben gekocht. Dit heb ik nog niet eerder bij een make-up product gezien eerlijk gezegd. Een tien qua presentatie!

 

 

Ook het doosje van de blush zelf is heel erg simpel, mooi en uniek tegelijk. Het ribbelend patroontje is heel erg leuk. Ook het doosje heeft net dezelfde kleur als de kartonnen verpakking.

 

 

Op de achterzijde vindt je ook de naam van de blush terug samen met wat andere informatie.

 

 

Wanneer je de verpakking openmaakt kan je het prachtige product in al zijn glorie bewonderen! Is deze niet prachtig? Mijn favoriete tinten die ik zoek in een blush. Ook krijg je een handig spiegeltje erbij in het dekseltje! Handig voor onderweg!

 

De blush is een baked blush. Dit wil zeggen dat deze ook echt 'gebakken' zijn. Daardoor hebben deze meer pigmentatie dan een andere blush. Deze hebben ook een bolle vorm. 

 

 

Deze blush heeft 2 verschillende tinten. De ene kant is een matte, donkere perzikkleur en de andere een intens glanzende roze kleur. 

 

 

Het product heeft een geweldige pigmentatie en deze is heel erg geschikt voor meiden met een lichte huidskleur, als voor meiden met een kleurtje. Voor meiden met een heel donkere huidskleur is deze niet zozeer geschikt.

 

 

Je kan deze zowel licht aanbrengen...

 

 

 

Of net wat donkerder...

 

 

 

Je kan hem opbouwen hoe intens je maar wil. De matte tint zal heel snel naar achter geschoven worden wanneer je de roze tint samen mengt, maar het resultaat is heel erg mooi. Een mooie natuurlijke tint! 

 

Ook de textuur is super zacht en het product geeft geen fallout wanneer ik het opnam met mijn kwast! Ook de pigmentatie is zeker en vast aanwezig. Zeker een aanrader!

 

Normaal gezien kostte deze blush €16,95 maar met de korting kon ik deze scoren voor €11,80. 

 

Wat vinden jullie van dit product?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0