Morphe - The Jaclyn Hill Palette

Ik denk dat deze Jaclyn Hill palette in samenwerking met Morphe wel de meest besproken palette is naast de ABH - subculture palette, welke ik zelf niet zal kopen. In vergelijking met de ABH palette, kreeg deze Jaclyn Hill palette wel heel erg goede reviews en deze was al beide keren deze werd uitgebracht in enkele minuten volledig uitverkocht.

 

Aangezien een vriendin altijd voor mij besteld, ben ik heel erg blij dat het haar gelukt is om er eentje voor mij te kunnen bemachtigen. 

 

 

 

De palette komt in een simpele witte verpakking met op de voorkant het logo van Morphe en de naam van de palette. Heel erg simpel maar mooi. Het is zeker en vast een grote palette qua formaat, maar ze is wel heel dun. Ideaal is deze jammer genoeg niet om mee te nemen.

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staan er nog leuke foto's van Jaclyn. De palette zelf is gemaakt van harde karton en is zeker en vast stevig genoeg. De palette sluit ook magnetisch af zodat er niks met de kleuren kan gebeuren.

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zit er in het deksel geen spiegel verwerkt, maar staat volgende tekst gedrukt...

 

 

De palette bevat 35 verschillende oogschaduwkleuren. De meeste van deze kleuren behoren tot de warme tinten, maar er zitten ook koele kleuren en wat fellere tinten in de palette. Een mooie mix van kleuren en finishes! Een ideale palette als je nog niet veel palettes hebt en je wilt experimenteren met kleurtjes.

 

De matte kleuren hebben een zachte textuur en voelen heel erg fijn aan. De shimmery tinten hebben een nog zachtere textuur die je als boterachtig en zelf een beetje 'nat' aanvoelen.

 

Beide finishes hebben een geweldige pigmentatie, al is de pigmentatie bij de shimmery kleuren nog beter. Bij de matte tinten kan je hier en daar wat lichte fallout ondervinden, maar het zal dan ook alleen bij het swatchen zijn.

 

Voor de rest zijn dit prachtige kleuren en werken ze prima.

 

 

De namen van de kleuren staan niet op de palette gedrukt, maar je kreeg bij de palette een pamflette met daarop de kleuren en de namen. Jammer dat ze op zijn minst niet op de achterzijde van de palette staan weergegeven. 

 

Enkele kleuren geswatched...

 

 

Omdat ik nog geen groene ooglook heb gemaakt heb ik dit met deze palette geprobeerd en dit is het resultaat... Glitters zijn van Laguna Cosmetics, waar apart nog een blogpost over komt.

 

 

 

 

Er komen nog restocks voor deze palette op de site van Morphe, dus wees snel want op = op! De palette kost $38. Zeker een musthave voor deze prijs!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0