Jeffrey Star Cosmetics - Summer Chrome Collection 2017 - Lip Ammunitions

Na de Velour liquid lipsticks die ik jullie eerder al liet zien, kocht ik ook enkele Lip Ammunitions uit de Jeffree Star - Summer Chrome collectie van dit jaar. Er zijn in totaal 5 lip ammunitions verkrijgbaar in deze collectie, waarvan ik er slechts 3 kocht.

 

Wederom hebben ook deze de chrome/roze verpakking aan de buiten- en binnenkant. Natuurlijk hebben deze lipproducten opnieuw de kogelvormige huls zoals anders. Deze zijn deze keer niet in een felroze kleur gehuld, maar in de chrome verpakking met barbie roze details.

 

 

 

 

De kleurtjes die ik kocht heten Skin Tight, Birthday Suit en Thick as thieves. De andere 2 kleurtjes waren niet echt mijn ding en daarom heb ik ze dan ook niet gekocht.

 

 

Hoe mooi is deze verpakking! Eén van de mooiste verpakking tot nu toe!

 

 

Swatches

 

Skin Tight/ Thick as thieves/ Birthday Suit

 

Ik kocht eerder al 2 lip ammunitions die in de vaste collectie zaten en qua applicatie vond ik ze niet zo fijn werken. Ze brachten wat stroef aan en ik moest ook wat harder drukken om de lipstick mooi te verdelen.

 

Ook bij deze is dit weer een beetje het geval. Het zijn matte lipsticks waardoor ze wat stroever aanbrengen dan een crème lipstick. De pigmentatie is geweldig maar je moet toch wat meer moeite doen om ze aan te brengen.

 

Wel zijn ze goed van kwaliteit en ook de kleuren zijn prachtig. Voor de rest zijn dit geweldige lipsticks. En het leuke aan deze producten? Ze ruiken naar ijsjes!

 

Skin Tight

 

 

 

 

Birthday Suit

 

 

 

 

Thick as thieves

 

 

 

De producten van Jeffree Star zijn zowel via zijn site (je betaald veel douanekosten!) als via Themakeupspot.nl verkrijgbaar (officiële verdeler). De liquids kosten daar €20,95 per stuk en op zijn site maar 18$ per stuk, maar bij themakeupspot betaal je geen invoerrechten enzo meer, bij zijn site wel! Het veiligste is dus bij themakeupspot te bestellen!

 

Hebben jullie producten uit deze collectie gekocht? Wat hebben jullie al geprobeerd en wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0