Limecrime - Matte velvetines (Bleached / Lulu)

Ik toonde jullie onlangs al enkele liquid lipsticks van Lime Crime. Ik was hier zo bij mee dat ik er nog een aantal heb besteld! Ik heb opnieuw 2 liquid lipsticks gekocht uit de Matte Velvetines collectie. Liquid lipsticks met een matte finish dus.

 

Deze keer ging ik voor de kleurtjes Bleached en Lulu.

 

De productjes komen allemaal in deze mooie rode verpakking met het logo en de naam van het product op. De verpakking staat helemaal vol met schattige roze roosjes. Qua vormgeving is deze alvast geslaagd!

 

Op de zijkant van de doosjes vindt je de naam terug op een stickertje in dezelfde kleur als het product. Bewaar je je lipsticks in hun doosje, dan kan je deze makkelijk terugvinden aan het stickertje!

 

 

Het formaat van de lipstick is redelijk klein (ongeveer dezelfde grootte als die van Jeffree Star) en zijn dus handig om mee te nemen. De huls heeft een mat effect, maar je kan nog steeds de kleur er goed doorheen zien.


Op de dop staat het merk ook weergegeven en heeft dezelfde rode kleur als op de kartonnen verpakking. Ook staan de mooie roosjes er ook terug op. De verpakking heeft mij helemaal weten te bekoren!

 

 

De lipsticks hebben een klein, stevig applicatortje waar ik in het begin niet helemaal zeker van wist of het goed zou werken, maar het werkt super fijn en precies! Vooral in de hoekjes is deze een musthave. De applicator neemt ook voldoende product op om je lippen in één keer mee in te kleuren.

 

Ze ruiken zacht naar vanille, een beetje hetzelfde als de MAC lipsticks. Ze brengen makkelijk aan en drogen vrijwel meteen op als je ze hebt aangebracht. De meeste liquid lipsticks drogen de lippen ook enorm uit, maar met deze is dit zeker niet het geval. Heb je snel last van velletjes op de lippen? Geen probleem want ze vallen vrijwel niet op.

 

De lipsticks blijven goed zitten en ook na wat te eten en te drinken zit de kleur er nog prima op.

 

Lulu/ Bleached

 

Lulu

 

 

Lulu heeft perzik/beige tint.

 

 

 

Bleached

 

Bleached heeft een perzik/nude tint.

 

 

Je kan deze productjes vinden op de site van Lime Crime. Geen zorgen dat je achteraf nog douanekosten moet betalen, want de douanekosten zitten al reeds in de totaalprijs verrekend. Je kan dus geen bijkomende kosten krijgen! Deze lipsticks kosten $20 per stuk, best wat aan de duurdere kant, maar je zal het je zeker niet beklagen! De kleuren zijn allemaal prachtig.


xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0