Colourpop - Done Deal Pressed powder blush & highlighter

Colourpop heeft een tijdje terug 3 nieuwe Limited edition collecties uitgebracht waaronder de pink collection. Daarvan liet ik jullie al de lipproductjes zien. Deze keer heb ik nog een blush en highlighter duo uit diezelfde collectie om aan jullie te laten zien. Deze heet Done Deal

 

Het duo komt in een lichtroze, kartonnen sleeve rondom het doosje met daarop de tekst Done deal in het donker roze overal geprint op de voorzijde. 

 

 

 

Het doosje zelf komt in deze mooie witte verpakking met in de rechter onderhoek het logo van colourpop.

 

 

Wanneer je het palletje beweegt zie je ook dat er glanzende lintjes staan afgebeeld op het doosje met daar ook steeds colourpop op geprint. Simpel maar mooi.

 

 

Het duo komt met een blush en een highlighter. Zoals de naam 'pink collection' al doet vermoeden zit er natuurlijk een roze blush en een highlighter met een roze ondertoon in het doosje.

 

 

 

De blush heeft de naam Above & beyond en is een matte blush met een warme, roze tint. De highlighter heeft de naam Made me do it en heeft een champagne/roze tint en heeft minuscule kleine shimmers in zich.

 

De blush heeft een geweldige pigmentatie en brengt heel makkelijk aan. Deze glijd als het ware op de huid waardoor het resultaat op de huid er heel natuurlijk en gezond uitziet. De textuur is zijdezacht en de poeder blijft mooi op zijn plaats zitten éénmaal hij is aangebracht. Ook de kleur blijft de hele dag mooi op zijn plaats zitten. Het product blend mooi in de huid en je kan deze naar wens opbouwen hoe intens je deze ook maar wil.

 

De highlighter heeft een prachtige glans en geeft je huid een enorme glow. Als je houdt van opvallende highlighters, dan is deze zeker iets voor jou. De textuur van deze highlighter is extreem zacht en boterachtig en brengt heel erg makkelijk aan en laat zich ook mooi gelijk uitblenden.

 

 

 

Zo zien de productjes eruit samen aangebracht op de huid. Een heel erg mooi resultaat!

 

 

 

Ik ben helemaal fan van deze duo! Je kan deze hier scoren voor 16$!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0