NARS - Dual-intensity blush - Frenzy

Ik heb een zwakte voor blushes en highlighters en wanneer ik deze beauty zag voorbijkomen was ik meteen verliefd. Deze NARS - dual intensity blush met de naam Frenzy heeft 2 prachtige producten samen in dit doosje zitten

 

Zoals we gewoon zijn van de NARS producten, heeft ook deze een simpele kartonnen verpakking met het NARS logo in wit opschrift op de voorzijde van de verpakking.

 

 

 

Op de bovenzijde van de kartonnen verpakking staat de naam van het duo weergegeven.

 

 

Ook de verpakking van het product zelf heeft hetzelfde uitzicht als de kartonnen verpakking. En natuurlik heeft ook deze de rubberachtige verpakking wat zo kenmerkend is aan de NARS verpakkingen.

 

 

NARS omschrijft hun product als volgt...

 

Purely pigmented color with seamless customizable coverage. New Dual-Intensity Blush defies genre with a silky, wet/dry formula of unprecedented artistry. Apply dry for a healthy glow and wet for translucent, second-skin finish. Six modern shade pairings coordinated to wear alone or pair together for a range of dynamic effects and versatility. Housed in a new, modern compact design.

NARS exclusive Translucent Prismatic Technology features pearls and pigments perfectly suspended in transparent soft base to allows for multi-dimensional effects with a uniquely weightless, luxurious texture.

 

De productjes hebben een rechthoekige panvorm en ze hebben ook een leuk streepjespatroon aan de binnenzijde. Ook handig is het spiegeltje die in de verpakking zit.

 


 

Je kan de blush zowel nat als droog gebruiken, maar producten nat aanbrengen doe ik nooit. Het ziet er op de één of andere manier uit alsof je vlekken hebt en het resultaat is vaak niet anders. Heel speciaal is het ook niet dat je deze 'nat' kan aanbrengen, want dit kan je trouwens met elk product doen en dit is niet iets specifiek voor dit product zo.

 

 

De kleuren in dit doosje zijn echt prachtig! Aan de ene kant krijg je een mooie perzik/oranje kleurige blush die volledig mat is en aan de andere zijde een gouden glanzende highlighter.

 

 

Ook de textuur van deze producten is enorm zacht. Wanneer je ze swatched, lijkt het net alsof je met je vinger over zijde wrijft! Zowel los als samen aangebracht zijn deze kleuren geweldig mooi en gepigmenteerd, vooral de highlighter geeft een enorme mooie glans. Ook de blush is perfect voor mijn bleke huidskleur ook al is hij wat donkerder van kleur. Ook staan beide producten bij zowat elke ooglook die je kan bedenken! Ik ben helemaal fan.

 

 

Wanneer je de producten hebt aangebracht, blijven ze ook goed op hun plaats zitten. 

 

Deze beauty is wel wat aan de duurdere kant, maar deze is het zeker meer dan waard! Je kan deze vinden via de Franse Sephora voor €40,50. Deze is ook nog in andere variaties met andere tinten verkrijgbaar! 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0