Jeffree Star Cosmetics x Manny MUA Colab - Bundle (Highlighter Eclipse & Velour Liquid lipsticks Daddy & I'm Shook)

Jeffree Star liet onlangs een mooie collectie op ons los die hij samen heeft ontworpen met Manny MUA, ook een bekende make-up artist, you tuber en een goede vriend van Jeffree Star. Ondertussen heeft hij heel wat producten op de markt, maar dit was de eerste samenwerking!

 

Je kon kiezen of je de bundel kocht (dit kwam goedkoper uit) of je kon ook de producten los aanschaffen. Ik kon via een vriendin een bundel bemachtigen waarin één Skinfrost highlighter en 2 velour liquid lipsticks zitten. 

 

 

 

De producten komen in deze mooie zwarte verpakking met daarop het logo van Jeffree Star (ster) en het logo van Manny MUA (maan). Deze staan in het groot op de sleeve van de verpakking afgebeeld.

 

Wanneer ik de sleeve van de verpakking haal, komt deze zwarte doos tevoorschijn met daarop nog eens de verschillende logo's afgebeeld op de doos. De logo's hebben een glanzend effect, de doos is mat.

 

 

Wanneer ik de doos openmaak ziet deze er als volgt uit...

 

 

 

De producten hebben een leuke zwarte, holografische verpakking net als de doos zelf. Heel erg mooi! De bundel bevat de Skin Frost Highlighter met de naam Eclipse en 2 Velour liquid lipsticks met de namen Daddy en I'm Shook.

 

Skin Frost Eclipse

 

De skin frost zit in een leuke holografische box met leuk driehoekjes effect.

 

 

Op de zijkant vindt je zoals altijd een stickertje met de kleur van het product en met de naam.

 

 

Ook op de voorzijde van de skin frost staat het logo van jeffree star afgebeeld met holografisch detail.

 

 

Op de achterzijde staat de naam van het product en verdere informatie in het roze.

 

 

Net als alle andere Skin frosts heeft ook deze een handige spiegel. Wat wel anders is deze keer is de kleur en het logo! Normaal gezien komen de highlighters in een felroze verpakking en heeft het logo normaal gezien geen maan.

 

 

Eclipse heeft een mooie champagne-achtige kleur en is een prachtige kleur voor meiden met een lichte huidskleur. Ik moet zeggen dat de textuur van deze highlighter toch wat grover en harder is dan die van de andere Skin frosts en dat ik ook wat harder moet wrijven om het product op te nemen.

 

De textuur werd wat zachter werd nadat ik deze enkele keren heb gebruikt (op dezelfde plaats) en dat de grovere textuur enkel de bovenste laag kan zijn.

 

 

De pigmentatie van de highlighter is alvast erg intens en mooi. Deze geeft een mooie soort metallic glow aan je huid. Er zitten wat kleine glitters in het product, maar hij komt helemaal niet glitterig over op de huid.

 

Swatches en aangebracht 

 

 

 


Velour Liquid Lipsticks Daddy & I'm Shook

 

Ook de liquid lipsticks komen in net dezelfde verpakking als de Skin frost. Ook de Liquid lipsticks komen normaal in een felroze verpakking, maar voor deze collab is natuurlijk ook alles tot in de details aangepast.

 

 

De kleuren heten Daddy (een koele bruine tint) en I'm Shook (een koraal rood/roze tint).

 

 

Ook de dopjes met het logo zijn aan de samenwerking aangepast!

 

 

Swatches en aangebracht

 

Net zoals alle andere liquid lipsticks van Jeffree Star zijn ook deze geweldig goed gepigmenteerd! Ze brengen makkelijk aan, zitten mooi aangebracht en blijven goed zitten.

 

Deze 2 kleuren hebben niet de rootbeer geur die sommige andere liquids wel hebben.

 

 

 

Daddy

 

I'm Shook

 

Ik ben heel erg blij met de productjes, alhoewel ik twijfel over de kleur Daddy. De ene moment vindt ik hem erg mooi, de andere moment staat hij mij precies niet echt.

 

Voor de rest zijn het erg fijne producten! Ik betaalde voor de bundel 50$, los kosten ze een stuk meer.

 

Deze collectie is een Limited Edition en als je nog geluk hebt kan je deze producten nog scoren via de site van Jeffree Star zelf, Beautybay of Themakeupspot.nl! Let op! Als je bij de site zelf besteld zal je boven 22$ douanekosten moeten betalen, via beautybay (engelse site) en themakeupspot niet! (Binnen Europa!)

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0