Boozy Cosmetics - Mermaid Brush Set & Unicorn Brush Set

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe makeup kwasten en het was een lange zoektocht aangezien ik niet goed wist welke ik wou aanschaffen en welke goed waren. Ik wou er niet teveel geld aan uitgeven, maar toch wat degelijke kwasten zien te vinden. 

 

Na een tijdje zoeken kwam ik uit bij de makeup kwasten van Boozyshop. De webshop heeft nu hun eigen kwasten lijn en ik hoorde er al heel veel goeds over. 

 

Ik kocht 2 volledige kwasten sets die allebei in een handig tasje komen. Zo kan je ze altyd overal mee naartoe nemen of je hebt er gewoon een handig makeup tasje bij. Ik kocht de Unicorn Brush Set en de Mermaid Brush Set. Twee sets met prachtige kwasten die je zo meteen zal zien. 

 

Unicorn Brush Set

 

 

 

De Unicorn Brush Set bevat 10 verschillende makeup kwasten die allemaal een kunststof handvat hebben in een leuke parelmoerkleur. De handvaten moeten natuurlijk de hoorn van een eenhoorn voorstellen. De rest van de kwast is afgewerkt met Aluminium in een rosé gouden kleur en met het logo van Boozyshop erin gegraveerd. Heel erg mooi!

 

Volgende kwasten zitten allemaal in deze set:

 

-Powder/blush Brush
-Flat Contour Brush
-Flat Angled Contour
-Angled Face Brush
-Precision Fan Brush
-Eyeshadow Brush
-Tapered Blending Brush
-Concealer Brush
-Classic Shader
-Medium Eyeshadow
-Medium Pouch

 

 

De haartjes van de kwasten zijn enorm zacht en zijn heel erg fijn. De kwasten hebben namelijk luxe duo fiber vezels die synthetisch zijn. Deze zijn speciaal ontwikkeld om crème- en poeder producten egaal op de huid aan te brengen voor een HD-effect. De haartjes hebben een hoge duurzaamhuid en zijn anti-bacterieel en hypoallergeen.

 

 

Zo zien de kwasten eruit in hun geheel...

 

 

Powder/blush Brush

 

 

Flat Angled Contour

 

 

Precision Fan Brush

 

 

Angled Face Brush

 

 

Flat Contour Brush

 

 

Eyeshadow Brush/Tapered Blending Brush/ Concealer Brush/ Classic Shader/ Medium Eyeshadow/ Medium Pouch

 

 

Om je kwasten het beste te onderhouden (hygiëne) en te voorzien van een optimale levensduur, reinig je ze best wekelijks. Hiervoor kan je lauwwarm water, shampoo of brush cleaner en een pro brush cleaner (reinigt diep in vezels) gebruiken.

 

Droog je kwasten ook ondersteboven zodat er geen water in de lijmlagen van de haren kunnen komen. Anders komen je kwasten helemaal los en zijn ze goed voor de prullenmand!

 

Deze Unicorn Set kost €34,95 en kan je hier vinden.

 

Mermaid Brush Set

 

De tweede kwasten set die ik kocht heeft maar 5 verschillende kwasten, maar wat zijn deze mooi! Deze kwasten zijn deze keer niet geïnspireerd op eenhoorns, maar op zeemeerminnen!

 

 

De kwasten hebben daarom ook een handvat in de vorm van een zeemeerminnenstaart en komen in een prachtige multicolor kleur. Opnieuw zijn ze afgewerkt met rosé goud en met het logo van Boozyshop.

 

 

Opnieuw zijn de haartjes gemaakt van de hoogste kwaliteit synthetische vezels en ook deze zijn enorm zacht. De haartjes hebben ook een leuke roze/wit combinatie. Love it!

 

 

Deze keer zitten er volgende kwasten in de set:

 

- Tapered Powder Brush
- Powder Brush
- Angled Contour Brush
- Blush Brush
- Blending Brush

 


Tapered Powder Brush

 

 

Powder Brush

 

 

Angled Contour Brush

 

 

Blush Brush

 

 

Blending Brush

 

 

 

 

Qua onderhoud zijn deze net hetzelfde als de unicorn kwast! Deze set kostte €27,49 en kan je hier vinden.


De prijs/kwaliteitverhouding van deze sets is enorm goed!  De kwasten werken erg fijn en liggen ook goed in de hand. Ik ben er alvast heel tevreden mee en kan deze zeker en vast aanraden! 


xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0