Makeup Revolution - Chocolate and Peaches eyeshadow palette

Iedereen kent zeker wel de populaire Too Faced - Sweet Peach palette. Natuurlijk kon Makeup Revolution niet achterblijven en met een dupe uitkomen. Dit resulteerde in de Chocolate and Peaches palette. 

 

De palette komt net zoals de andere chocolate palettes van Makeup Revolution in een kartonnen verpakking met aan de voorzijde een opening zodat je de voorzijde van de palette al kan zien zitten

 

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking vindt je ook de kleuren terug.

 

 

Zoals de naam al deed vermoeden heeft de palette deze keer een leuke roze kleur. Ook heeft deze het reliëf van een smeltende chocoladereep op de bovenzijde van de verpakking.

 

 

De oogschaduwpalette bestaat uit 16 verschillende oogschaduwkleuren die zowel matte als glanzende tinten bevat. Het geheel bestaat uit een mooie kleurenmix en er zitten heel wat favoriete tinten in die ik steeds gebruik zoals de roze en bruine tinten.

 

Er zitten mooie peachy tinten in, maar de naam peach palette is niet echt op zijn plaats omdat er slechts 2 perzik tinten in zitten.

 

 

Bovenop de kleuren ligt er een plastic folie met daarop de namen geprint. Jammer dat ze de namen niet op de palette zelf printen aangezien het erg makkelijk is om deze folietjes kwijt te geraken.

 

 

In de palette zitten er 2 grotere pans naast de 14 andere kleinere pans. Dit zijn de highlighter kleuren in de palette, maar deze hebben beiden een matte finish. Er zitten in totaal 6 matte tinten in de palette, de overige kleuren hebben allemaal een metallic/shimmer finish.

 

Verder zitten er nog een handige spiegel en een dubbelzijdige sponsapplicator in de palette. De spiegel is meer dan welkom, maar de kwastjes gebruik ik nooit en gooi ik steeds weg.

 

 

De pigmentatie van de palette is heel erg goed, zelf de lichtste kleuren zijn ook goed gepigmenteerd maar de oogschaduws hebben wel een poederige textuur. De matte kleuren kunnen wel wat lichte fallout geven wanneer je ze probeert op te nemen met een kwast, maar voor de rest valt dit heel goed mee.

 

 

Swatches

 

Rij 1

 

Delicious/ Fruit/ Soft/ Choc/ Delight

 

Rij 2

 

Sweet/ Candy/ Rich/ Peach/ Taste/ Nice

 

Rij 3

 

Lush/ Fine/ Lucious/ Keen/ Satisfy

 

 

Ook maakte ik een zachte, roze ooglook met de perzik kleurtjes...

 

 

 

 

Deze palette is te koop via boozyshop voor €9,95! Shop deze hier.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0