Makeup Revolution - Renaissance Glow Bronzer/Highlight duo

Het merk Make-up Revolution heeft onlangs weer een aantal nieuwe producten op ons los gelaten waaronder deze bronzer en highlighter duo met de naam Renaissance Glow.

 

Het product komt in een mat zwart kartonnen doosje dat is afgewerkt met glanzende, gouden details. Op de achterzijde staan de ingrediënten en nog meer informatie.

 

 

 

Ook het kartonnen doosje is leuk versierd en afgewerkt met de gouden details. Mooie verpakking, zeker voor een budgetmerk.

 

 

Het doosje komt in een fluwelen zakje, net zoals de duurdere producten zoals Chanel en Dior. Heel erg leuk dat ze dit product wat 'extra' willen meegeven.

 

 

Het palletje zelf ziet er erg leuk uit en lijkt een beetje op die ouderwetse portemonneetjes. De boven - en onderzijde van het doosje heeft een rubberachtige textuur, net zoals we gewend zijn van de NARS verpakkingen. De rand in het midden en het naamplaatje bovenaan zijn afgewerkt met glanzende, gouden details.

.

 

De binnenkant is al even mooi als de buitenkant. Het palletje doet mij zo hard denken aan die van Laura Mercier. Maar deze is natuurlijk een heel stuk goedkoper! Maar of hij even goed is, zien we meteen! Qua verpakking heeft Makeup Revolution zeker zijn best gedaan!

 

 

De bronzer in de palette is heel neutraal van kleur, is niet te sterk gepigmenteerd en heeft een satin-achtige finish. De bronzer is enorm zacht qua textuur en blend heel erg makkelijk in de huid. Het is zeker en vast een tint voor meiden met een lichte tot medium huidskleur.

 

 

De bronzer blijft goed zitten op de huid en de kleur komt duidelijk over op mijn lichte huidskleur. Een heel fijn product.

 

De highlighter heeft ook een zachte textuur en heeft een champagne tint met roze tinten in. Hij is geweldig goed gepigmenteerd en ziet er geweldig uit wanneer deze is aangebracht. Heel erg blij met deze combo! Eindelijk eens een palletje dat geweldig is voor meiden met een lichte huidskleur en eens een bronzer die niet te oranje is en die geen glitters bevat.

 

 

 

Bronzer en highlighter aangebracht op het gezicht...

 

 

Een geweldig goed palletje met fijne producten, een luxueuze verpakking en een budgetprijs! Deze is absoluut aan te raden! Je kan deze voor €9,95 shoppen bij boozyshop!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0