Catrice - LE ProvoCATRICE Shoplog + review

Catrice heeft voor de maand Juni weer een nieuwe Limited Edition gelanceerd die deze maand verkrijgbaar is bij Kruidvat. Deze collectie heet ProvoCATRICE. Deze collectie is geïnspireerd op de combinatie van lingerie en streetwear. Wat ze daarmee net willen bedoelen als ik naar deze collectie kijk is niet echt heel duidelijk, maar er zitten wel een aantal prachtige producten tussen! 

 

Ik kocht een aantal producten uit deze collectie die ik zeker wou testen en laat deze vandaag aan jullie zien. De nagellakjes uit de collectie heb ik niet gekocht aangezien ik er al een heleboel heb liggen. Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets kocht van Catrice, maar deze collectie zag er wel tof uit! 

 

 

 

Laten we beginnen met de Gradiation blushes uit de collectie. Er zijn 2 blushes verkrijgbaar met de namen C01 Raspberry Belle en C02 Berry Bow. Beide blushes hebben een ombre effect en zien er alvast erg leuk uit.

 

De blushes hebben een mooie, witte verpakking met aan de voorzijde een klein venstertje in het midden zodat je de overloop van de ombre goed kunt zien. Verder zit er een een leuk motiefje op de voorzijde. Subtiel maar mooi! De verpakking is gemaakt van redelijk stevig plastic en ze hebben een handig 'klik' sluiting. 

 

 

 

C01 Raspberry Belle / C02 Berry Bow

 

C01 Raspberry Belle

 

 

 

C02 Berry Bow

 

 

 

De blushes zijn goed gepigmenteerd en geven veel kleur af. Ook zijn ze heel erg verschillend. De ene heeft een mooie lichtroze tint, terwijl de andere kleur heel wat donkerder is. Bij het aanbrengen breng je het best heel weinig aan en bouw je deze zo op want ze zijn enorm gepigmenteerd en je brengt al snel te veel ineens aan.

 

 

Jammer genoeg krijg je wel heel wat fallout wanneer je de blushes probeert op te nemen met een kwast. De poeder komt meteen los, dus goed aftikken is de boodschap! 

 

De productjes kosten €3,99 per stuk.

 

Ook nam ik het oogschaduwpalletje uit deze collectie mee om te testen. Deze heeft de naam C01 Une touche ProvoCATRICE. 

 

Er is slechts één oogschaduwpalletje beschikbaar in deze collectie en die komt in deze mooie bordeaux tint en opnieuw het venstertje in het midden en leuk printje als afwerking. Qua verpakkingen zit deze collectie alvast goed! 

 

 

Het palletje heeft geen spiegeltje in de verpakking maar wel 5 verschillende oogschaduwkleuren met een vrij neutrale kleur. De donkerste kleur kan je als crease kleur of eyeliner gebruiken, de overige kleuren zien er vrijwel allemaal hetzelfde uit.

 

 

De kleuren hebben een redelijk goede pigmentatie, maar een echt wauw-effect hebben ze niet echt. Ben je op zoek naar een simpel palletje voor een alledaagse simpele ooglook dan is deze wel iets voor jou. 

 

De oogschaduws voelen zacht aan en fallout hebben ze niet, wat dan wel weer een pluspunt is. Deze zou ik niet zo snel opnieuw kopen! Het was geen miskoop, maar ik heb al betere palletjes getest. 

 

 

Deze simpele ooglook maakte ik met het palletje.

 

Het palletje heeft de prijs van €4,99.

 

 

 

 

Next up is deze Scented powder met de naam C01 Transparant Shimmer. Dit product is een body powder en is normaal gezien bedoeld om je lichaam een wat mooie glow te geven, maar daarvoor ga ik hem zelf niet gebruiken! Ik ga hem testen als highlighter!

 

 

Het product is een glanzende poeder in een losse vorm én met een geurtje, alhoewel je het amper ruikt.Ook dit product komt in een verpakking met de mooie bordeauxrode kleur en doorzichtig potje waardoor je het product kan zien zitten.

 

 

Het potje heeft handige verdeelgaatjes zodat het product er niet ineens allemaal uitvliegt.

 

 

Het poeder is heel erg zacht en fijn en je kan het overal aanbrengen waar je maar wil. Het poeder geeft een mooie, subtiele glans en staat heel erg mooi als highlighter. Het effect is heel erg mooi! Dit is zeker een favoriet!

 

 

Als highlighter geeft deze een prachtige glow. Een mooi product voor deze zomer. Licht en luchtig!

 

De poeder kost €4,99

 

 

Als laatste hebben we nog 2 lipproductjes. Deze heten de Cushion powder lips in de kleuren C01 Raspberry Belle en C02 Berry Bow.

 

Deze producten komen in een matte poedervorm die in de dop zit verscholen. 

 

 

 

De productjes hebben een sponsje waarmee je het product aanbrengt. Wanneer het product bijna is verdwenen op het sponsje en je wil nog meer product aanbrengen, dan hoef je enkel eens de dop erop en weer af te draaien. Aangezien het product in de dop zit wrijf je als het ware het sponsje in het product door een draaiende beweging te maken.

 

 

Zo ziet het product eruit in de dop. Je kan het niet beter vergelijken als een stuk krijt die in de dop zit waar je de spons in wrijft. 

 

 

Zo zien de kleurtjes eruit...

 

 

 

 

 

 

De applicatie is redelijk makkelijk maar in de hoekjes moet je wel wat opletten met het sponsje. Je moet wel een aantal keren het product opnieuw aanbrengen en ook verdeeld het niet zo mooi op de lippen. De kleuren zijn wel mooi maar egaal is het niet echt. Ook zie je snel velletjes op je lippen terug en ziet het er niet zo mooi uit. Ook wil hij aan de binnenkant van de lippen niet zo goed aanbrengen.

 

De productjes zijn wel erg zacht en je voelt ze ook niet zitten op de lippen wat een pluspunt is. Alhoewel zou ik ze niet snel opnieuw kopen. Een wauw-effect hebben ze niet en €4,99 per stuk is wel wat aan de dure kant voor deze productjes.

 

Dit waren de productjes van deze collectie. Mijn favorieten? De scented powder en de blushes zijn zeker een musthave! Wat vinden jullie? 

 

xx Kimberley

 

Reactie schrijven

Berichten: 0