Zarqua Box - I love beauty event - Review Zarqa gezichtsproducten

Op het I love beauty event kon je bij de Zarqa stand een geweldig koopje doen! Cynthia van Cynthia.nl (voorheen misslipgloss.nl) had enkele van haar favoriete producten in een cadeaubox gestoken en je kreeg er ook nog eens een LED spiegel gratis bij. 

 

Normaal gezien kostte de box €59,95, maar nu was deze slechts €29,95. Natuurlijk heb ik deze kans niet laten liggen en ik laat jullie vandaag de inhoud van deze box zien. Deze box was enkel op het event te koop maar de producten die erin zitten kunnen jullie wel afzonderlijk kopen!

 

De productjes komen in deze grote box met daarop de inhoud van de box en met de foto van Cynthia om aan te tonen dat zij deze heeft samengesteld.

 

 

 

Op de voorzijde staat een afbeelding van de productjes weergegeven...

 

 

Ook zit er nog een kaartje met de foto en handtekening van Cynthia in de box.

 

 

En op de achterzijde van het kaartje nog een leuk tekstje van haar.

 

 

Dit zijn de 3 producten die in de box zitten...

 


Allereerst de Hydra Face Cream. Deze crème bevat een hydratatie complex. Deze is ideaal voor de verzorging van de gevoelige huid. De crème heeft een beschermende werking tegen de negatieve invloeden van buitenaf, zoals UVA- en UVB stralen. De mineralen uit de Dode Zee, het natuurlijk hydratatie complex, shea boter, allantoïne, natural betaïne en vitamine E werken vochtregulerend, verzachtend en voedend voor de huid.

 

 

 

Alle productjes zijn verzegelt zodat je er zeker van kunt zijn dat niemand deze producten al heeft gebruikt/getest en de houdbaarheidsdatum verzekerd blijft.

 

 

De Hydra Face Cream heeft een lichte textuur en voelt ook erg licht aan op de huid. Ook trekt deze enorm snel in en hij voelt ook niet kleverig aan.

 

 

 

De producten zijn allemaal 100% parfumvrij en conserveringsvrij. De producten zijn zo natuurlijk en mild mogelijk ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. Alle producten hebben 50ml aan product.

 

 

Het tweede product is een Ultra Soft Face Peeling. Dit product is een milde maar zeer effectieve enzymatische peeling op basis van papaya-extract, shea boter en hyaluronzuur.

 

 

 

De Ultra soft face peeling heeft ook een zachte en lichte textuur zonder schuurbolletjes, die je bij andere peelings meestal wel vindt. Breng deze dun aan en masseer deze kort in. Na een minuutje intrekken kan je het afspoelen.

 

 

 

Een enzymatische peeling wordt veel door schoonheidsspecialisten gebruikt voor een effectieve reiniging zonder de huid te irriteren. Het werkzame enzym verwijdert de dode huidcellen zonder schurende korreltjes die vaak irriterend werken bij een gevoelige huid.

 

 

Het derde en laatste product is een Calming Face Mask. Dit is een voedend masker op basis van kaolin en shea boter. De kalmerende werking van Boswellia serrata extract brengt de huid tot rust. Na het gebruik van dit masker voelt de huid weer ontspannen en glad aan.

 

 

 

De textuur van deze Calming face mask is wat dikker van textuur, maar blijft alsnog een product met een wat lichtere textuur.

 

 

 

Hoe gebruiken? Breng het masker royaal aan op de goed gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Geniet 10 tot 15 minuten van de weldadige werking en spoel het masker daarna af of verwijder deze met een lauwwarm vochtig doekje.

 

Ook zit er als extraatje deze leuke LED spiegel in de box. Deze is redelijk compact van formaat en handig om mee te nemen.

 

 

 

Ik ben alvast erg benieuwd naar deze productjes! Hebben jullie al producten van het merk Zarqa getest? Wat vinden jullie ervan? Je kan deze bij de Etos filialen in Nederland terug vinden.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (maandag, 12 juni 2017 10:49)

    De Ultra Soft Face Peeling klinkt erg goed! Buiten deodorant heb ik nog geen producten van Zarqa gebruikt, maar ik vind het in ieder geval een tof merk!