I Heart Make-up - Chocolate Vice Eyeshadow Palette

Er zijn momenteel al heel wat I Heart Makeup (onderdeel van Makeup Revolution) - chocolate palettes op de markt uitgebracht en ik had er ook al enkele in mijn bezit, maar ik had ze nog lang niet allemaal. Ik zag deze zwarte variant onlangs liggen op het I love beauty event bij de Boozyshop stand en heb deze meegenomen om te testen. Deze heet de Chocolate Vice eyeshadow palette

 

De palette komt zoals altijd in een kartonnen verpakking met aan de voorzijde een grote opening zodat je de palette al goed kan zien zitten.

 

 

 

Aan de achterzijde opnieuw een afbeelding met de kleuren.

 

 

Bij deze variant is de volledige palette in het zwart gekleurd!

 

 

Op de achterzijde kleeft een sticker met de naam.

 

 

Ook bij deze zitten er, naast de grote spiegel en dubbelzijdige sponsapplicator 16 verschillende oogschaduwkleuren in het doosje. Opnieuw is er een mooie mix aan matte tinten en shimmery/metallic finishes.

 

Er ligt opnieuw een folie over de oogschaduws heen met daarop de namen gedrukt. Wederom jammer dat deze niet op de palette zelf staan aangezien je snel de folie kwijtgeraakt.

 

 

 

Zo zien de kleurtjes eruit. Een mooie mix tussen lichte tinten en wat donkerdere varianten. De palette heeft meer kleurtjes met een warmere ondertoon. Ook de roze kleurtjes doen de palette er wat frisser uitzien dan de zwarte verpakking aan de buitenkant.

 

 

De textuur is super zacht en bij enkele tinten kan je wat lichte fallout ondervinden. Zowel de matte tinten als de shimmery tinten zijn goed gepigmenteerd, maar de metallic kleurtjes springen er toch bovenuit. Een hele mooie palette met goede pigmentatie en werking. Ook passen de kleuren mooi samen en ziet het er mooi uit als geheel.

 

Hieronder de kleuren geswatched met de namen...

 

Rij 1

 

v.l.n.r. Vice/ Sway/ Satisfy/ Require/ Convert

 

Rij 2

 

v.l.n.r. Treat/ Habit/ Persuade/ Need/ Crave/ Lust

 

Rij 3

 

v.l.n.r. Reason/ Must/ Maleficence/ Fancy/ Appeal

 

 

Ook met deze palette maakte ik een look. Heel mooie kleurtjes! Ik hou echt van deze warmte tinten...

 

 

 

 

 

Deze palette is een echte must-have! De kleuren blenden mooi, zijn goed gepigmenteerd en hebben niet zo veel fallout. Voor €9,49 is dit echt een fijn product!

 

Deze zijn te koop bij onder andere Boozyshop.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0