Meraki Cosmetics - Loose Powder Highlighters - Nemesis & Aphrodite

Er heeft een nieuw make-up merk zijn intrede gemaakt en dat is Meraki Cosmetics, de make-up lijn van de Nederlandse beauty blogger Kim ter Stege. Na 7 jaar bloggen heeft deze blogger met enorme make-up skills haar droom waargemaakt en haar eigen make-up merk uit de grond gestampt, waarvoor ik enorm veel bewondering voor heb.

 

Als je je afvraagt waarom ze de naam Meraki heeft gekozen, dit is het antwoord...

 

""Uiteraard ben je benieuwd waarom ik deze naam gekozen heb, en niet gewoon iets als “Kim ter Stege Cosmetics” of “Kim Cosmetics”. Nou, ik heb Meraki altijd al een mooi woord gevonden – los van de betekenis. Het woord ziet er mooi uit en het klinkt lekker. Daarnaast heeft het ook een prachtige betekenis, zeker voor mijn makeup lijn."

 

Meraki [may-rah-kee] (adjective)

This is a word that modern Greeks often use to describe doing something with soul, creativity, or love — when you put “something of yourself” into what you’re doing, whatever it may be.

 

 

Momenteel heeft ze enkel highlighters te koop met de naam Loose Powder Highlighters. Nu zijn er al ongeveer 15 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik kocht 2 highlighters op het I Love Beauty Event bij de Boozyshop stand en koos voor de kleuren Nemesis en Aphrodite.

 

De highlighters komen in doorzichtige potjes en een zwart, glanzend dekseltje die een schroefdop heeft met daarop het logo van Meraki Cosmetics in het goud met een leuk lettertype.

 

Op de achterzijde vindt je de namen van de kleuren terug die met de hand geschreven zijn.

 

 

De highlighters worden omschreven als hoog gepigmenteerde losse highlighters en colour-shifting losse highlighters. Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren die geschikt zijn voor meiden met een lichte huidskleur tot de diepe, donkerdere huidskleuren. Alle namen van de highlighters zijn gebaseerd op Griekse Goden en Godinnen.

 

Kim wil met Meraki duidelijk maken dat iedereen makeup mag dragen, of je nu een man of een vrouw bent, of alles er tussenin! Ook als je een lichte of donkere huidskleur hebt, iedereen is mooi op zijn manier, en dat is wat ze net mooi vindt

 

De eerste producten die ze heeft uitgebracht zijn dus losse highlighters. Dit zijn losse, pure pigment highlighters! Doordat ze bestaan uit puur pigment zijn ze heel goed aan te brengen en kan je ze zo intens maken als je zelf wil.

 

 

De potjes komen aan de binnenzijde met een handig sluitingsmechanisme. Je kan dit open en dicht draaien zodat het product er niet zomaar kan uitvallen, want ik kan je verzekeren dat je anders rondloopt als een enorme shimmer bal!

 

 

Zoek je voor een subtiele highlighter, dan ben je deze keer niet aan het goede adres, want deze zijn enorm gepigmenteerd zoals ze hierboven al deden uitschijnen. Wanneer je deze swatched of aanbrengt, je krijgt meteen een enorme glans en je hebt heel erg weinig nodig om meteen al te shinen.

 

Wanneer je van dichterbij kijkt, kan je duidelijk de micro-glitter in het product zien zitten. Er zit slechts 4g product per potje, maar geloof mij als ik zeg dat je er enorm lang mee zult doen!

 

De textuur is heel erg zacht en fijn en de kleur is meteen erg intens. Voor diegene die houden van een felle highlighter gaan zeker niet teleurgesteld zijn!

 

Voor diegene die een nog intensere glans willen is dit dé tip...


"All of our highlighters are highly pigmented and super finely milled. Due to them being very pigmented, we suggest to use a light touch at first, so they may be built up to your liking. Or using a bit of MAC Fix+ for that ultimate glow!"

 

 

 

 

 

Aphrodite

 

De kleur Aphrodite is een hoogglanzende, colour-shifting (duochrome) kleur met een roodachtige/roze overgang. Deze is heel erg geschikt voor meiden met een lichte huidskleur.

 

De naam Aphrodite komt voort van de Griekse godin van de liefde, schoonheid, plezier, enz...

 

Het product kan gebruikt worden voor zowel het gezicht, de ogen, de lippen en de rest van het lichaam, een erg multifunctioneel product.

 

 

 

 

Nemesis

 

 

Nemesis in een hoogglanzende witte highlighter met een gouden reflecterende glans. Ook deze is geschikt voor de lichte huidjes! Net zoals Aphrodite,  kan Nemesis gebruikt worden voor zowel het gezicht, de ogen, de lippen en de rest van het lichaam, een erg multifunctioneel product.

 

De kleur is iets te geel naar mijn persoonlijke smaak, maar het is alsnog erg draagbaar.

 

De naam Nemesis is de godin die zich wreekte tegen diegenen bezweken aan overmoed en arrogantie tegen de goden.

 

 

 

 

Je kan de producten vinden via de webshop van Meraki Cosmetics of via Boozyshop.nl. Naast dit alles is Kim ook druk bezig met haar eigen (foiled) oogschaduws te ontwikkelen. En ze voorziet in de toekomst ook heel erg leuke collecties samen met Instagrammers en You Tubers, dus hou deze dame maar strikt in het oog! Binnen een paar jaar zullen we zeker een volwaardige make-up lijn mogen verwachten! Ik ben benieuwd!

 

De highlighters zijn alvast fijne producten en ik kan niet wachten naar meer!

 

De highlighters kan je alvast kopen voor de prijs van €17,99 per stuk. Ook verschepen ze internationaal aan een laag tarief! Naar welke kleur zijn jullie benieuwd?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0