Lime Crime - M$LF Velvetines Collection Limited Edition

Limecrime heeft een nieuwe limited edition bundel uitgebracht met 4 verschillende fullsize velvetines liquid lipsticks. Deze bundel heet de M$LF (Mother's i'd like to follow) velvetines collection.

 

De bundel bevat moderne, neutrale tinten die bij elke huidskleur staan en die in een leuke pop-culture verpakking zitten. Een leuk gepimpt sigarettendoosje met een felroze kleur. Een leuke verpakking, maar of iedereen daar wel blij mee zal zijn dat is nog maar net de vraag. Veel mensen zijn tegen roken en zouden dit kunnen zien als aanzetten tot roken. Ikzelf niet, maar ik zie het al gebeuren op social media.

 

 

 

Dit zegt de CEO over deze bundel...

 

“Many of our Instagram fans are young moms. I admire these women because they manage to be dedicated mothers and still slay their makeup! This collection celebrates all women and empowers them to be their most confident, bad-ass selves. These are the moms I’d like to follow!” - Doe Deere, Lime Crime CEO

 

 

De verpakkingen van de liquid lipsticks zelf zijn al even schattig als alle anderen. Ook deze hebben het mooie bloementjespatroon en de matte, semi-doorzichtige hulsjes.

 

 

De kleurtjes die in deze box komen heten:

M$LF (nude roze)

Cougar (grijs taupe)

Low Cut (terracotta)

Stacy's mom (mauve)

 

 

De lipsticks ruiken zacht naar vanille, een beetje hetzelfde als de MAC lipsticks. Ze brengen makkelijk aan en drogen vrijwel meteen op als je ze hebt aangebracht. De meeste liquid lipsticks drogen de lippen ook enorm uit, maar met deze is dit zeker niet het geval. Heb je snel last van velletjes op de lippen? Geen probleem want ze vallen vrijwel niet op.

De lipsticks blijven goed zitten en ook na wat te eten en te drinken zit de kleur er nog prima op.

 

Swatches 

 

 

 

 

 

Cougar

 

 

 

 

Stacy's Mom

 

 

 

 

Low Cut

 

 

 

M$LF

 

 

 

Je kan deze productjes vinden op de site van Lime Crime. Geen zorgen dat je achteraf nog douanekosten moet betalen, want de douanekosten zitten al reeds in de totaalprijs verrekend. Je kan dus geen bijkomende kosten krijgen! 

 

Deze bundel staat momenteel in korting van 80$ naar 28$! Haast je nog wanneer je deze nog wil want het is een LE! 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0