The Balm - Meet Matt(e) Trimony Oogschaduw Palette

The Balm had al eerder een palette uit gebracht met de naam Meet Matt(e) Nude, maar er is nu een tweede man in het leven geroepen. Maak kennis met Meet Matt(e) Trimony, de volgende palette in het rijtje van hunks. 

 

De palette heeft net dezelfde verpakking als de vorige palette en is gemaakt uit stevig karton. De palette is heel dun en licht van gewicht, ideaal om mee te nemen onderweg! Het enige verschil is de afbeelding van de man op de voorzijde. Deze heeft deze keer zijn kostuum aangetrokken voor de huwelijksdienst! Heerlijk deze verpakkingen en zinsspelingen!

 

Dit zegt The Balm over de palette: “First you Met Matt(e), then you Met Matt(e) Nude, now it’s time to Meet Matt(e) Trimony—the special occasion palette. Featuring nine versatile shades, these matt(e)s are ‘suit’able for any occasion. With a velvety smooth texture, triple-milled formula and true-to-pan payoff, your look will live on happily ever after. Always easy on the eyes, Meet Matt(e) Trimony transitions from business casual to black tie in no time.”

 

 

 

Net als de vorige palette bevat ook deze palette 9 verschillende oogschaduwkleuren die allemaal mat zijn. Hou je dus meer van een gemengde palette met verschillende finishes, dan zal deze je niet weten te bekoren.

 

De palette heeft een handige, grote spiegel en lekker grote pans

 

Ondanks dat de oogschaduws een matte finish hebben, zijn ze enorm goed gepigmenteerd. Ze durven wel wat fallout te geven, maar niet overdreven veel. De kleuren blenden mooi met elkaar en vormen samen één mooi geheel. Zo zitten al mijn favoriete tinten in deze palette! Deze zal ik absoluut vaak gebruiken. Het enige wat ik wel mis is een shimmery highlighter kleur voor de binnenste ooghoek. Voor de rest is dit een fijne palette!

 

 

 

Rij 1

 

De eerste rij bevat de kleuren Matt Lin (crème wit met roze ondertoon), Matt Thomas (zachtroze) en Matt Rossi (Taupe).

 

Matt Lin/ Matt Thomas/ Matt Rossi

 

Rij 2

 

De tweede rij heeft de kleurtjes Matt Lopez (oranje/beige tint), Matt Kumar (Diep roodpaars) en Matt Moskowitz (donkerpaars) 

 

Matt Lopez/ Matt Kumar/ Matt Moskowitz

 

Rij 3

 

 

De laatste rij bevat de kleuren Matt Evans (Beige), Matt Reed (donkerbruin) en Matt Ahmed (zwart).

 

Matt Evans/ Matt Reed/ Matte Ahmed

 

Ook maakte ik met enkele kleuren deze mooie ooglook. Mijn favoriete kleuren!

 

 

 

 

 

De palette kost €40,95. Wat aan de duurdere kant, maar deze palette is het zeker meer dan waard. Ik kocht mijn palette bij de webshop Boozyshop. Ik ben helemaal fan en kan deze zeker en vast aanbevelen!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0