Make-up Revolution - Retro Luxe Gloss Lip Kit - Honour

De welbekende Kylie Jenner - Lip Kits zijn momenteel heel erg populair en zijn dan ook steeds heel snel uitverkocht. Zelf heb ik er helemaal niks mee en ook vindt ik ze te duur voor wat ze maar zijn. Natuurlijk moet iedereen zelf doen wat hij/zij leuk vindt!

 

Ik zag deze nieuwe Make-up Revolution - Retro Luxe Gloss Lip Kits met in elk doosje een lipliner en een lipproduct, in dit geval een gloss. Ik moest dan ook meteen aan de Kylie - Lip kits denken en vroeg mij af of dit wel iets zou zijn, met alvast een wat schappelijkere prijs.

 

De productjes komen in een wit kartonnen doosje met gouden details. Op de voorzijde staat er ook een tekening afgebeeld van lippen met het kleurtje van de lipproductjes.

 

 

 

De kleur van de set die ik kocht heeft de naam Honour.

 

 

De lipliner komt in een zwarte verpakking met aan het uiteinde een klein stukje met de kleur van het product zelf zodat je de kleur snel kan terug vinden.

 

De lipgloss heeft dan weer een doorzichtige huls met een rosé gouden dop. Heel erg mooi!

 

 

De lipliner heeft een fijne tip en is boterzacht qua textuur. Let ermee op dat je niet te hard met de lipliner drukt, want deze kan gemakkelijk afbreken aangezien deze zacht is. Heb je geen fijne punt meer? Dan kan je deze gewoon bijslijpen.

 

 

De gloss heeft een fijne applicator die fijn genoeg is om precies in de hoekjes te werken. Hij brengt ook genoeg product ineens aan zonder teveel product te hebben opgenomen.

 

 

Zo zien beide productjes eruit geswatched. Make-up Revoltion spreekt van een gloss, maar de textuur doet mij heel erg denken aan een mousse-achtige liquid lipstick maar dan met een glans.

 

 

De lipliner en 'lipgloss' hebben net dezelfde mooie peachy/nude kleur en passen perfect bij elkaar.

 

 

 

De productjes accentueren geen velletjes en brengen beiden makkelijk aan. Ook kleeft de lipgloss niet en hij verdeeld ook mooi over de lippen. Kortom, erg fijne productjes voor een budgetprijsje. Who needs Kylie Jenner, when you got these! Ik ben fan en ga zeker nog andere kleurtjes proberen!

 

Deze set kost €6,95 en is verkrijgbaar via Boozyshop!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (vrijdag, 26 mei 2017 08:18)

    Wat doen ze het goed voor die prijs! Echt Kylie look a likes inderdaad :D mooi setje!