Too Faced - Sweet Peach Glow Palette

Na de eerste release van de Too Faced - Sweet peach oogschaduwpalette vorig jaar is er rond die palette een ware hype ontstaan. Deze was Limited edition en was in no time uitverkocht. Iedereen smeekte Too Faced om die palette in de vaste collectie op te nemen en dat hebben ze gedaan, maar hoe! Deze keer hebben ze een complete Sweet Peach collectie uitgebracht! 

 

Eén van de producten uit die collectie is deze Too Faced - Sweet peach glow peach-infused highlighting palette. Een palette met een highlighter, blush en bronzer.

 

 

 

De palette heeft net dezelfde verpakking als de oogschaduw palette. Enkel heeft deze geen afdrukjes van perzikjes in het deksel. De ombre overloop doet mij meteen aan zomer denken. De vormgeving is zoals altijd heel erg mooi. Too Faced heeft de mooiste verpakkingen elke keer. De palette heeft een tinnen verpakking, net als de oogschaduwpalette.

 

 

Aan de binnenzijde zit er een handig spiegeltje met daar rond een afbeelding van het perzikje die je overal in deze collectie terug ziet. Leuk detail! Wat er ook meteen opvalt als je de palette openmaakt is de enorme perzikgeur die de palette heeft. Sommige mensen krijgen er instant hoofdpijn van. Het is een leuk detail, maar de geur is wel wat aan de sterke kant.

 

 

In het palette kan je een highlighter, blush en bronzer terug vinden. Ze hebben allemaal een glans, dus hou je meer van matte producten dan zal deze palette niet zo je ding zijn. De highlighter en bronzer hebben elk een leuk perzikprintje. Deze keer hebben ze de print niet voor de palette gebruikt maar wel op de productjes wat een leuk extraatje is. De blush is groter dan de andere 2 producten (bijna dubbel) en deze heeft een leuk printje van een het logo van de palette.

 

 

Deze palette is heel mooi voor meiden met een lichte huidskleur zoals mijzelf. Voor meiden met een diepere huidskleur zal deze niet zo zichtbaar zijn wanneer deze op de huid is aangebracht. De productjes zijn wel wat harder van textuur dan je zou verwachten, maar keihard zijn ze nu ook weer niet. De kleuren blenden mooi uit en brengen ook makkelijk aan.

 

 

 

De productjes zijn goed gepigmenteerd en hebben geen fallout. De highlighter en blush zijn mooi van kleur op mijn huid maar het jammere is dat de bronzer te oranje is voor mijn huid. Ook heb ik liever een matte bronzer kleur die wat meer assiger is qua kleur. Je kan deze natuurlijk ook als highlightkleur lichtjes gebruiken.

 

 

De highlighter heeft een soort gouden perzik kleur als je hem swatched en een metallic glans. Deze heeft zeker warme ondertonen. Ik heb deze kleur ook veel gedragen ondertussen en deze bleef ongeveer een 8u goed zitten! Een goede score dus!

 

De blush heeft een oranje/koraal kleur met warme ondertonen en een gouden glans erdoorheen. Ook heeft deze minuscule fijne shimmer in zich die je een mooie glans geven.

 

De bronzer heeft een zachte bruine kleur met gouden en gele ondertonen en een glans erdoorheen. Deze kleur was ook wat 'stijver' in de pan en moeilijker om mee te werken. De highlighter en blush ben ik tevreden mee, de bronzer zou ik niet apart kopen.

 

Enkele 'aan-foto's'

 

De highlighter lichtjes aangebracht... Zoals je kan zien zie je deze op mijn lichte huidskleur amper al terug. In het daglicht komt deze wel mooier tot zijn recht.

 

 

 

Ook de blush kleur is licht en subtiel... Heel mooi deze!

 

 

Hieronder heb ik de bronzer kleur als highlight willen aanbrengen, maar wat je ziet is een geel/bruine streep in de plaats... Ook als bronzer is dit niet mijn kleur. Jammer!

 

 

 

Deze palette kost 40€ wat ook meteen heel veel geld is voor dit palette. Ik heb namelijk al betere trio's gezien die heel wat minder kosten. Ben je gek op deze collectie en wil je hem als collector's item, dan doen! Maar ben je op zoek naar een palette die je elke dag zou gebruiken, dan zal het niet deze zijn! Ik zou hem niet opnieuw kopen mocht ik hem in de winkel kunnen swatchen hebben.

 

Je kan deze enkel via Sephora bemachtigen! Via de Franse Sephora betaal je geen douanekosten! Wat vinden jullie van deze palette?

 

xx Kimberley

Commentaren: 0