Opgemaakt/ Empties #16

Ik heb weer heel wat producten opgemaakt en laat deze weer aan jullie zien! Benieuwd welke producten ik heb opgebruikt? Kijk dan verder! 

 

Ik begin net zoals anders weer met de doucheproducten waar ik ook altijd de meeste producten van heb.

 

Eerst en vooral heb ik deze Dove - Go Fresh douchegel met mandarin & tiaré flower geur opgemaakt. Deze ruikt heerlijk fris. Deze kocht ik bij Action. Fijne standaard body wash.

 

 

Ook deze douche foam van Melkmeisje met de geur waterlelie & zeemineralen kocht ik bij Action. Deze douche foam is zijdezacht en voelt heel erg prettig aan.

 

 

Nog een Shower foam van de Action is deze van het merk Zenzation met de naam vitale, een zachte en frisse geur.

 

 

Ook heb ik een nieuwe favoriet ontdekt en jammer genoeg was deze een limited editie. Deze Kneipp douche foam met lotus en granaatappel ruikt werkelijk hemels en is ook nog een zijdezacht en schuimt enorm. Je hebt slechts een klein beetje nodig. Als ik deze nog ergens zie, sla ik deze ook meteen in! Deze kocht ik bij Kruidvat.

 

 

Mijn vriend is helemaal fan van deze Badedas - Feel bubbly douchegel met passievrucht en jasmijn, ook een erg frisse citrusgeur. Ook ik gebruikte deze en vindt hem wel fijn. Deze kan je bij Action vinden.

 

 

De laatste douchegel is nog eentje van de Action. Super fijn om ook merken als deze in de Action aan kleine prijsjes te kunnen scoren. Deze Palmolive douchegel met de naam Mediterranean Moments bevat argan olie van marokko en amandel. Een heerlijke warme geur.

 

 

Ook ontdekte ik dit fijne gezichtsproduct. Deze reinigingsfoam was heel erg fijn, han een aangename geur, en ik had het gevoel dat mijn gezicht echt proper was. Natuurlijk trok de verpakking mijn aandacht. Dit product is van het merk Missha en is van de Line Friends LE collectie. Jammer dat dit een LE is. Het product is op, maar het flesje hou ik sowieso om op te vullen. 

 

 

Bij een Deauty box die ik enkele maanden terug kocht, maar heb opgezegd, kreeg ik deze Shampoo van Klorane opgestuurd. Deze shampoo bevat mango boter en voedde mijn haar enorm en maakte het ook erg zacht. Heel fijne shampoo! Zeker een aanrader! 

 

 

Ook maakte ik een refill op van mijn favoriete cushion foundation van Missha, ook van de Line Friends LE collectie. De beste die ik tot nu toe heb geprobeerd. Hij ziet er enorm donker uit maar dit is absoluut niet zo.

 

 

 

Nog een product die ik ook kreeg bij een Deauty box is een staaltje van de Eucerin - Hyaluron-filler dagcreme voor droge huid. Een enorm fijne dagcrème die mijn huid heel erg hydrateerde en verzorgde. Deze zou ik absoluut opnieuw kopen! 

 

 

 

Ook maakte ik eens een parfum op! Ik heb er zoveel dat ik ze eerst van mezelf allemaal moet opgebruiken zodat ik er nog 3 overhoudt. Zolang dit niet zo is, mag ik van mezelf geen nieuwe meer kopen. 

 

Deze Escada - Marine Groove parfum rook ik heel graag maar na verloop van tijd ben ik hem toch beu geworden. Hij was toch zo goed als op en heb deze als werkparfum gedragen. Ik ben blij dat ik deze heb opgebruikt en zou deze niet snel meer opnieuw kopen. Ik ben meer van de citrus geuren en dit is meer een bloemig en fruitig parfum met jasmijn, pioenroos, passievrucht en musk.

 

 

Ook maakte ik één van mijn favoriete mascara's op, de Great Lash Blackest Black mascara van Maybelline. Deze haal ik zeker opnieuw!

 

 

Als laatste nog enkele essentiële productjes... Kruidvat gezichtsreinigingsdoekjes, die gebruik ik voor swatches.

 

 

En een zak wattenschijfjes van Biocura (Aldi).

 

 

Dit waren alle productjes van deze keer. Hebben jullie al enkele producten geprobeerd die hier tussen zitten? Wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jessica J. (maandag, 22 mei 2017 10:07)

    Die verpakking van Zenzation doet me ontzettend aan Rituals denken!

  • #2

    Tania (maandag, 22 mei 2017 17:19)

    Wat heb je veel opgebruikt? Die douchefoam van Melkmeisje heb ik ook liggen. Moet die dringend eens uitproberen