Juvia's Place - The Saharan eyeshadow palette

Jullie konden in een vorige blogpost al de 3 Nubian palettes van het make-up merk Juvia's Place ontdekken. Sinds kort heeft dit merk ook weer een nieuwe palette uitgebracht met de naam The Saharan palette. 

 

Bij de Nubian palettes nam de grootte van de palettes telkens toe, maar bij de Saharan palette hebben ze zich terug aan het kleinste formaat gehouden. Deze is zelf nog ietsje groter dan The nubian 1 palette. Zou dit betekenen dat er misschien ook nog een 2de en 3de Saharan palette aan zitten te komen? Wie weet!

 

Ook hadden de vorige palettes een fel kleurtje (groen, geel, fuschia) en dit is nu ook niet anders! Deze keer een prachtige koraalroze tint met een turkooizen binnekant! Heel erg leuk. Ook staat weer dezelfde tekening van een dame op de voorzijde en binnenzijde.

 

 

 

Net zoals de voorgaande palettes zit er ook geen spiegel in de palette, wat wel een beetje jammer is. Het zou handig zijn voor onderweg om een spiegel bij de hand te hebben.

 

 

Dit zegt Juvia's place over de nieuwe palette: Saharan Palette was inspired by the vibrancy and vivaciousness of the Fulani culture.Saharan Palette has 12 beautifully coordinated colors with a combination of 4 matte colors for Transitioning, Shimmery and Satin Finish.

 

Er zitten dus in totaal 12 verschillende kleuren in deze palette. Wat ik zo leuk vindt aan deze, is dat er kleurtjes inzitten die je niet zo snel in andere palettes samen zal terug vinden.

 

Ook zitten er in deze palette verschillende finishes; 4 matte tinten (crease kleur), shimmery kleurtjes en Satin finishes. 

 

Je kan het niet zo goed zien maar elke kleur heeft een naam, deze staat in het wit op de palette gedrukt maar op foto weerkaatst dit door het licht. Ik zet ze hieronder even bij de swatches...

 

 

De pigmentatie van deze oogschaduws is wederom geweldig. Ze hebben een geweldig pigment, zijn super zacht, hebben geen fallout en blijven enorm goed zitten. Ook komen de kleuren goed gepigmenteerd tot zijn recht wanneer aangebracht. Dit zijn één van mijn favoriete palettes!

 

De oogschaduws blenden als een droom en ook de texturen van de verschillende finishes is boterzacht.

 

Rij 1

 

Sokoto/ Wodaabe/ Bororo/ Kia

 

Rij 2

 

Zoya/ Iman/ Jamila/ Senegal

 

Rij 3

 

Chad/ Katsina/ Lulu/ Fula

 

Er zitten heel wat felle kleurtjes in de palette, maar dit weerhoudt je er niet van om een neutrale, zachte look te maken. Dit is wat ik ook gedaan heb bij onderstaande ooglook...

 

 

 

 

 Ik ben helemaal verliefd op deze palettes en zal de volgende die uitkomen ook zeker en vast aanschaffen! Dit zijn zeker en vast de beste palettes die ik ooit al heb gebruikt! Neem zeker even een kijkje op hun website! Jammer genoeg verzenden ze nog niet naar België, wel naar Nederland. Via shipito kan je er naar België wel aan geraken. Deze palette kost $28. Ik bestelde deze mee via een vriendin van mij.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (maandag, 22 mei 2017 12:28)

    Ik heb nog niets slechts over de palettes van dit merk gelezen. Ook dit is weer prachtig, wauw!